Editör hala WhatsApp'ta: 'Soru yağmuru sürüyor!'

​Editör hala WhatsApp'ta: 'Soru yağmuru sürüyor!'

2019 Yerel Seçimleri heyecanı sürerken seçmenlerin merakını 'dijitalde cevaplama' formatımız karşılığını buldu. Günün ilk saatlerinden itibaren başlayan soru yağmuru hız kesmeden devam ediyor. 'Editör WhatsApp'ta' yüzlerce soru ve cevapla anbean genişlerken formatın halen sürdüğünü de ekleyelim!

Türkiye’nin tam 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına geçtiği bugün, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri heyecanı tüm ülkeyi sarstı. En yeni ve güçlü mecra konumuna ulaşan ‘dijital yayınlar’ seçimin en makul platformu olarak dikkat çekiyor. Tam bu noktada devreye girerek GZT’nin WhatsApp hattında, anlık sorularınıza anlık cevaplar vermek için sizi bekliyoruz!

WhatsApp'ta sizi bekliyoruz!
WhatsApp'ta sizi bekliyoruz!

'Editör WhatsApp'ta' formatıyla Yerel Seçimler'e dair merak edilen her sorunun cevabını WhatsApp üzerinden yanıtlamaya devam ediyoruz. Günün sonuna dek devam edecek etkinlik için hala geç değil. Merak ettiğini yaz, cevabını al! Editörlerimiz; seçime, kurallara, sürecin öncesine ve sonrasına dair her sorunun cevabını verebilmek için WhatsApp’ın başında beklerken yapmanız gereken tek şey aşağıdaki bağlantı linkinden sorunuzu sormak:

Editör WhatsApp'ta!

Nasıl yaparım?

1. Buradan ulaşabileceğiniz link'e gidin.

2. ‘SEND’ sekmesine dokun.

3. Telefonunun WhatsApp Web kodunu ekrana okut.

4. Sorunu sor!

Seçme soru-cevaplar!

Editör WhatsApp'ta formatı için gelen yüzlerce soru arasından 10 tanesini seçtik!

'Instagram Story'den gelenler!'

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >