Efsane filmdeki çekim hatası yıllar sonra fark edildi

Ali Şen ve Kemal Sunal
Ali Şen ve Kemal Sunal

Senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Osman Fahir Seden'in üstlendiği, Yeşilçam Sineması'nın efsane filmi 1978 yapımı Yüz Numaralı Adam'ın başrollerini Kemal Sunal ve Oya Oydağan paylaştı.

Senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Osman Fahir Seden'in üstlendiği, Yeşilçam Sineması'nın efsane filmi 1978 yapımı Yüz Numaralı Adam filmindeki çekim hatası yıllar sonra izleyici tarafından fark edildi.

Senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Osman Fahir Seden'in üstlendiği, 1978 yapımı bir Türk filmi olan Yüz Numaralı Adam filminin başrollerini Kemal Sunal ve Oya Aydoğan paylaşmıştır.

1978 yapımı "Yüz Numaralı Adam" filmindeki hata!

Bu kareye dikkat!

                                    
                                    
                                    Reklam sözleşmesi imzalanıp basın duyurusu yapılması planlanan sahnede, eve gazeteciler gelir.
Bu kareye dikkat! Reklam sözleşmesi imzalanıp basın duyurusu yapılması planlanan sahnede, eve gazeteciler gelir.
Lens kapağı gözden kaçmadı!

                                    
                                    
                                    Usta oyuncu Kemal Sunal'ı çeken gazetecinin elindeki fotoğraf makinesinin lens koruma kapağı gözden kaçmadı.
Lens kapağı gözden kaçmadı! Usta oyuncu Kemal Sunal'ı çeken gazetecinin elindeki fotoğraf makinesinin lens koruma kapağı gözden kaçmadı.
Oyunculuk serüveni öğretmeninin teşvikiyle başladı

                                    
                                    Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 tarihinde Malatya'da doğdu. Ailenin üç çocuğunun en büyüğü olan Sunal'ın annesi ev hanımı, babası Mustafa Sunal ise işçiydi. Okul hayatına Mimar Sinan İlkokulunda başlayarak Vefa Lisesi'nden mezun olmuştur. Dar gelirli bir ailede büyüyen Sunal, yaramaz ama mutlu bir çocukluk geçirmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm ünde Üniversite öğrenimine başlayan Sunal, 12 Eylül döneminde öğrenimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. Gençlik yıllarında tiyatroya olan ilgisi Felsefe öğretmeni Belkıs Bakır'ın dikkatini çeker ve usta ismin oyunculuk serüveni böyle başlar.
Oyunculuk serüveni öğretmeninin teşvikiyle başladı Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 tarihinde Malatya'da doğdu. Ailenin üç çocuğunun en büyüğü olan Sunal'ın annesi ev hanımı, babası Mustafa Sunal ise işçiydi. Okul hayatına Mimar Sinan İlkokulunda başlayarak Vefa Lisesi'nden mezun olmuştur. Dar gelirli bir ailede büyüyen Sunal, yaramaz ama mutlu bir çocukluk geçirmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm ünde Üniversite öğrenimine başlayan Sunal, 12 Eylül döneminde öğrenimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. Gençlik yıllarında tiyatroya olan ilgisi Felsefe öğretmeni Belkıs Bakır'ın dikkatini çeker ve usta ismin oyunculuk serüveni böyle başlar.
Ondan geriye 82 film kaldı

                                    
                                    Hayatı boyunca toplam 82 filmde rol alan Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka adlı filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.
Ondan geriye 82 film kaldı Hayatı boyunca toplam 82 filmde rol alan Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka adlı filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.
Sunal ile başrolü paylaştı

                                    
                                    Yüz Numaralı Adam filminde Kemal Sunal ile başrolleri paylaşan Oya Aydoğan, 1957 Erzincan doğumludur. Ortaokulu zamanının Fransız kız ortaokulu olan St. Pulchérie'de okudu. Liseye de St. Michel'de devam etmiştir. Beyazperdeye 1976 yılında giren Aydoğan, 80'li yıllarda sahnelerde de boy gösterdi. Türk yapımı fantastik çocuk dizisi Bez Bebek'te de oynamıştır.
Sunal ile başrolü paylaştı Yüz Numaralı Adam filminde Kemal Sunal ile başrolleri paylaşan Oya Aydoğan, 1957 Erzincan doğumludur. Ortaokulu zamanının Fransız kız ortaokulu olan St. Pulchérie'de okudu. Liseye de St. Michel'de devam etmiştir. Beyazperdeye 1976 yılında giren Aydoğan, 80'li yıllarda sahnelerde de boy gösterdi. Türk yapımı fantastik çocuk dizisi Bez Bebek'te de oynamıştır.
Çok sayıda projede aldı

                                    
                                    1989 doğumlu Gurur Aydoğdu isimli bir erkek çocuk annesidir. Bir çok dizi ve filmde yer alan oyuncu, 2016 yılında Aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybetti. 12 saat süren bir ameliyat geçiren Oya Aydoğan, ameliyat sonrası kurtarılamadı.
Çok sayıda projede aldı 1989 doğumlu Gurur Aydoğdu isimli bir erkek çocuk annesidir. Bir çok dizi ve filmde yer alan oyuncu, 2016 yılında Aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybetti. 12 saat süren bir ameliyat geçiren Oya Aydoğan, ameliyat sonrası kurtarılamadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >