Ehliyet dersi veren yarışmacı trafik sorusunda elendi: Sanırım caps oldunuz

Canan Ayaz
Canan Ayaz

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün akşam yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı yarışmaya katılan Canan Ayaz'ın elendiği soru herkesi şaşkına çevirdi. Ehliyet dersleri veren Canan Ayaz, trafikle ilgili bir soruda elendi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu da "Sanırım caps oldunuz Canan Hanım" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar yaşandı.

Yarışmaya katılan Canan Ayaz, sosyal medyada hemcinslerine özel trafik eğitimi verdiğini ve trafik kurallarıyla ilgili ders verdiğini dile getirdi. Sorulara doğru cevaplar veren yarışmacı, trafikle ilgili soru karşısında zorlandı. "Çevresi kırmızı şeritle kaplı, içi boş beyaz bir ters üçgen" şeklindeki trafik işaretinin anlamı ne?" sorusuna "Dur" yanıtını veren yarışmacı, doğru cevabın "Yol ver" olduğunu görünce ne yapacağını bilemedi.

Yarışmacı trafik sorusunda elendi
Yarışmacı trafik sorusunda elendi

Kenan İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi

Trafik dersi veren yarışmacının yanlış cevap verdiğini gören Kenan İmirzalıoğlu ise "Sanırım caps oldunuz Canan Hanım" dedi. Yarışmacı ise "Ama bu soruda olmazdı" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >