Ekran önünde büyüdüler, şimdi yetişkin rolleri oynuyorlar

çocukluk
çocukluk

Küçük yaştan bu yana sette olup, kamera önünde büyümek nasıl bir duygu sormak gerek...

Hepsi henüz okul çağlarında kameralara merhaba dedi. Yaşıtları sokakta top oynarken, onlar setlerde ezber yapıyordu.

İşte küçük yaştan bu yana setlerde büyümüş olan 6 ünlü oyuncumuz ve onların ilk rolleri.

Burçin Terzioğlu
Bugün oldukça popüler bir oyuncu olan Burçin Terzioğlu, oyunculuğa başladığında 5 yaşındaydı. Bugün hepimiz için Poyraz Karayel'in biricik Ayşegül'ü.
Burçin Terzioğlu Bugün oldukça popüler bir oyuncu olan Burçin Terzioğlu, oyunculuğa başladığında 5 yaşındaydı. Bugün hepimiz için Poyraz Karayel'in biricik Ayşegül'ü.
İsmail Hacıoğlu
16 yaşında oyunculuğa başlayan Hacıoğlu'nun ilk projesi Bana Şans Dile'ydi. Bugün kendi kuşağının en başarılı aktörlerinden.
İsmail Hacıoğlu 16 yaşında oyunculuğa başlayan Hacıoğlu'nun ilk projesi Bana Şans Dile'ydi. Bugün kendi kuşağının en başarılı aktörlerinden.
Sinem Kobal
13 yaşından bu yana ekranda olan Kobal, oyunculuğa Dadı dizisiyle başlamıştı. Ama maalesef reyting'in olumsuz etkisinden payını aldı ve oyunculuğu bıraktığını açıkladı.
Sinem Kobal 13 yaşından bu yana ekranda olan Kobal, oyunculuğa Dadı dizisiyle başlamıştı. Ama maalesef reyting'in olumsuz etkisinden payını aldı ve oyunculuğu bıraktığını açıkladı.
Furkan Kızılay
Nam-ı diğer Havuç, oyunculuğa başladığında henüz 12 yaşındaydı. Artık Havuç olarak anılmak istemediği için de 3. kez başlayan Çocuklar Duymasın'a geri dönmedi.
Furkan Kızılay Nam-ı diğer Havuç, oyunculuğa başladığında henüz 12 yaşındaydı. Artık Havuç olarak anılmak istemediği için de 3. kez başlayan Çocuklar Duymasın'a geri dönmedi.
Ayşecan Tatari
Oyunculuğa daha 3 yaşındayken başlayan Tatari, Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su olarak tanındı. 2. kez başlayan Çocuklar Duymasın'a konservatuar öğrencisi olduğu için dönmek istemedi, oyunculuğa Şehir Tiyatrolarında devam ediyor.
Ayşecan Tatari Oyunculuğa daha 3 yaşındayken başlayan Tatari, Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su olarak tanındı. 2. kez başlayan Çocuklar Duymasın'a konservatuar öğrencisi olduğu için dönmek istemedi, oyunculuğa Şehir Tiyatrolarında devam ediyor.
Batuhan Karacakaya
Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i olarak tanıdığımız Karacakaya, oyunculuğa başladığında 7 yaşındaydı. Diriliş Ertuğrul ile ne kadar büyüdüğünü herkese ispat etti.
Batuhan Karacakaya Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i olarak tanıdığımız Karacakaya, oyunculuğa başladığında 7 yaşındaydı. Diriliş Ertuğrul ile ne kadar büyüdüğünü herkese ispat etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >