Elon Musk'ın 'garip' dansı herkesi gülmekten kırdı geçirdi

Elon Musk.
Elon Musk.

Elon Musk, Tesla’nın Şangay’daki üretim hattından çıkan ilk Tesla Model 3’ün lansmanına katıldı. Musk, lansmanda yaptığı tuhaf dansıyla ortamdaki herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Ayrıca Tesla CEO'su Musk, ilk Model 3'leri fabrikadaki çalışanlara hediye ederek cömertliğini bir kez daha gösterdi.

ABD dışında ilk kez Çin'e üretim tesisi kuran Tesla'nın lansmanı yapıldı. Bu lasmana katılmak içinŞanghay'daki fabrikada düzenlenen etkinliğe katılan Tesla CEO’su Elon Musk, yaşadığı sevinç gösterisiyle sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Fabrikadaki çalışan sayısını 600'den 1500'e çıkaracak

Tesla CEO’su Elon Musk, Çin'de katıldığı lansmanda ilginç dansıyla olduğu kadar cömertliğiyle dikkati çekti.Geçtiğimiz yılın sonlarında Şanghay'da yapılan ilk Model 3'leri fabrikadaki çalışanlara hediye eden Musk bu yıl içinde fabrikada çalışan sayısını 600'den 1500'e çıkarmayı planladığını da açıkladı.

Elon Musk: Tesla'da çalışmak için üniversite bitirmenize gerek yok

Teknolojinin dahi çocuğu Elon Musk Tesla'da işe başlamak için ünivesite diploması şartı aramadığını bir kez daha yineledi. Musk, Twitter'dan takipçisinin yöneltmiş olduğu soruya cevap verdi. SpaceX ve Tesla'nın yöneticisi daha önce verdiği röportajda diplomadan çok becerilerin önemini vurgulamıştı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >