Erdoğan'ın sahur ziyareti sosyal medyada rekor izleyiciye ulaştı

 Erdoğan'ın sahur ziyareti sosyal medyayı salladı
Erdoğan'ın sahur ziyareti sosyal medyayı salladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan kendisine çağrıda bulunan yurt öğrencisine, "Çayınız hazırsa geliyorum" paylaşımı ile yanıt verdikten hemen sonra öğrenci yurduna gitti. Erdoğan, öğrencilerle sahurunu gerçekleştirdi, bol bol sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurtta sahur yaptığı anlar sosyal medyadan canlı yayınlandı. Erdoğan'ın sahur görüntüleri 2,1 milyon kişi tarafından izlendi ve 2018'in en çok izlenen yayını oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerin sosyal medya üzerinden davetine icabet ederek, Hüseyin Gazi Yurdu'nda yaptığı sahur, sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Bir öğrencinin Twitter'dan "Sayın Cumhurbaşkanım, bir gece de bizim Hüseyin Gazi Yurdu'nda sizi misafir etsek de sahuru birlikte yapsak." paylaşımıyla yaptığı davete, "Çayınız hazırsa geliyorum." yanıtını veren Erdoğan, sahuru öğrencilerle yapmıştı.

Yurtta kalan öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yemekhanede görünce bu anları, telefonlarından canlı yayınla paylaşmıştı.

Facebook ve Twitter üzerinden eş zamanlı yapılan canlı yayınlar, toplamda 2,1 milyon izlenmeye ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencilerle sahuru, 2018'in en fazla izlenen yayını oldu.

Twitter kullanıcıları, "Buram buram Anadolu'sun sen Reis", "Reis bir yere misafir olup çay içince sanki bizdeymiş gibi seviniyorum", "Cumhurbaşkanım mıhlama ve çay var bize de buyrun", "Sayın Cumhurbaşkanım, yaptığınız hareketle serin Ankara gecesinde yüreğimizi ısıttınız." yorumları yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >