Erkenci Kuş zirveyi kaptırdı! İşte Cumartesi akşamının reyting sonuçları

Erkenci Kuş

Cumartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Yaza damgasını vuran Erkenci Kuş, her iki kategoride de zirveyi bakın hangi yapıma kaptırdı?

Cumartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Yazın en çok izlenen işlerinden biri olan Erkenci Kuş, tekrar bölümüyle reytinglerde zirveyi Kim Milyoner Olmak İster'e kaptırdı.

Altı üzeri reytingle başladığı yayın hayatında 8 üzeri reytinge doğru çıkan dizi, elde ettiği sonuçla yeni bölümünün yayınlandığı Salı akşamına damgasını vuruyor. Bu durum yaz dizileri arasında, Erkenci Kuş'u, en çok izlenen iş yaparken, Meleklerin Aşkı projesini ise ikinci sırada tutuyor. Üç reytingle başlayan dizi, son yayınlanan bölümüyle 4.42'lik bir reyting sonucuna ulaşmayı başardı.

İşte Total grubu reyting sonuçları

Total grubu reyting sonuçları
Total grubu reyting sonuçları

Murat Yıldırım'ın sunuculuğuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster, elde ettiği 2.75'lik reyting sonucuyla birinci oldu. Tekrar bölümüyle ekrana gelen Erkenci Kuş, aynı sonuca ulaşarak ancak ikinci olabildi. Final bölümüyle ekrana gelen Demet Akbağ ile Çok Aramızda adlı yarışma programıysa 1.81 gibi bir sonuç alarak yayın hayatını sekizincilikle noktaladı.

AB grubu reyting sonuçları

AB grubu reyting sonuçları
AB grubu reyting sonuçları

AB grubunda birinci değişmedi. Kim Milyoner Olmak İster, 2.78 reytingle birinci oldu. Erkenci Kuş, 2.06 reytingle üçüncü gelirken, ana haber bülteni ikinciliğe yerleşen yayın oldu. Final bölümüyle ekrana gelen Demet Akbağ ile Çok Aramızda programı, 1.90 reytingle yayın hayatını beşincilikle kapattı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >