Ertuğrul kararını verdi

Dün akşam yayınlanan son bölümde Ertuğrul'un verdiği karar dizinin seyrini değiştireceğe benziyor.

Dün akşam 71. bölümle sevenlerinin karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul yine nefes kesti. Zor bir kararla karşı karşıya kalan Ertuğrul'un vardığı sonuçta gülen taraf Halime oldu.
İşte son bölümde yaşananlar
Candar Bey civardaki tehlikelere karşı bir hareket etmek için Ertuğrul'a kızı Aslıhan ile evlenmesi yönünde teklifte bulunur. Bu teklif karşısında şaşkına dönen Ertuğrul Bey, Candar Bey ve Halime arasında köşeye sıkışır. Bir tarafta Kayı Obasının geleceği bir taraftan da canından daha çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul zor bir karar verir ve Candar Bey'in teklifini kabul etmeyerek Aslıhan'la evlenmez.

Ertuğrul Bey Hanlı Pazar'ın hakimiyetini ele geçirir geçirmez Pazar'da siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen Sadettin Köpek yeni sorunların fitilini ateşleyecektir.


 Öte yandan sinsi planlarını gizlice sürdüren Ural ise Ertuğrul'u zor durumda bırakacak olan yeni hamleler peşinde koşmaya devam eder. Ural'ın hedefi hem pazarı ele geçirmek hem de altına olan hasretini dindirecek olan yeni bir hamleler yapmaktır.
İşte son bölümde yaşananlar Candar Bey civardaki tehlikelere karşı bir hareket etmek için Ertuğrul'a kızı Aslıhan ile evlenmesi yönünde teklifte bulunur. Bu teklif karşısında şaşkına dönen Ertuğrul Bey, Candar Bey ve Halime arasında köşeye sıkışır. Bir tarafta Kayı Obasının geleceği bir taraftan da canından daha çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul zor bir karar verir ve Candar Bey'in teklifini kabul etmeyerek Aslıhan'la evlenmez. Ertuğrul Bey Hanlı Pazar'ın hakimiyetini ele geçirir geçirmez Pazar'da siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen Sadettin Köpek yeni sorunların fitilini ateşleyecektir. Öte yandan sinsi planlarını gizlice sürdüren Ural ise Ertuğrul'u zor durumda bırakacak olan yeni hamleler peşinde koşmaya devam eder. Ural'ın hedefi hem pazarı ele geçirmek hem de altına olan hasretini dindirecek olan yeni bir hamleler yapmaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >