Esenyurt’ta alacak kavgası kanlı bitti: 8 yaralı

Esenyurt’ta alacak kavgası kanlı bitti: 8 yaralı
Esenyurt'ta alacak verecek tartışması silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 8 kişi yaralanırken, diğer şüpheliler gözaltına alındı.
Esenyurt Çınar Mahallesi 1426. Sokak’ta saat 21.00 sıralarında yaşanan olayda, alacak verecek meselesi olan iki grup iş yerinde tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Hastaneye Kaldırıldılar
Kavga, iş yerinden sokağa taşınınca çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, 2 kişinin silahla, 6 kişinin ise bıçakla yaralandığı belirlendi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Gözaltılar ve Soruşturma
Olayda yer alan diğer kişiler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Esenyurt polisi, kavgaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

