Eskişehir'de AK Parti İlçe Başkanlığı binasına saldırı

Eskişehir'in Mahmudiye AK Parti İlçe Başkanlığı
Eskişehir'in Mahmudiye AK Parti İlçe Başkanlığı

Eskişehir Mahmudiye ilçesinde bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı binasına taşlı saldırı gerçekleştirildi. Taşlı saldırıda bulunduğu iddiasıyla bir kişi gözaltına alınırken, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, "menfur saldırıyı kınıyoruz." dedi.

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanlığı binasına taşlı saldırı gerçekleştirildi. Olayla ilgili bir zanlı gözaltına alındı.

Binanın camlarını taşla kırdı

Işıklar Mahallesi Saraçoğlu Sokak'taki AK Parti İlçe Başkanlığı binasına gece geç saatlerde gelen bir kişi, binanın camlarına taşla zarar verdikten sonra kaçtı.

  • Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, aynı saatlerde eski MHP Mahmudiye ilçe başkanlarından Hakan Altuğ'un iş yerinin camlarını kırdığı belirlenen zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan zanlının, emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, yaptığı açıklamada, olayın siyasi yönünün bulunmadığını ve emniyet güçlerince soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Saldırıyla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını belirten Çalışkan, "Mahmudiye ilçe binamıza yapılan menfur saldırıyı kınıyoruz. Saldırının her ne kadar da siyasi yönü yoksa da olay geniş çaplı araştırılmaktadır. Olayı gerçekleştiren kişi gözaltında olup gereken adli ve idari işlemler yapılmıştır. Teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >