Evde fırtına çıktı!

Dünyaca ünlü tasarımcıların hazırladığı birbirinden şık 10 avize…

Evlerimizde keyifli vakit geçirmek birçoğumuz için mutluluk verici bir durum. Yaşam alanlarımızın şık ve farklı havası da evlerimize olan bağlılığımızı artırıcı bir unsur. Dünyaca ünlü tasarımcıların hazırladığı avizeler ise yaşam alanlarımızı keyiflendirmek için muhteşem öneriler sunuyor:
Evde fırtına çıktı!
Richard Clarkson'un tasarladığı avize, bir bulut şeklinde. Yıldırım ve gök gürültüsü efektleri olan avize aynı zamanda çıkardığı seslerle de görüntüsünü güçlendiriyor. Sürekli olarak gök gürültüsü dinlemek istemiyorsanız yapacağınız ayarlarla bulutun rengini ve müziğini değiştirebiliyorsunuz.
Evde fırtına çıktı! Richard Clarkson'un tasarladığı avize, bir bulut şeklinde. Yıldırım ve gök gürültüsü efektleri olan avize aynı zamanda çıkardığı seslerle de görüntüsünü güçlendiriyor. Sürekli olarak gök gürültüsü dinlemek istemiyorsanız yapacağınız ayarlarla bulutun rengini ve müziğini değiştirebiliyorsunuz.
1900 dolarlık mini sera
Çek tasarımcı Kristýna Pojerová'nın hazırladığı bu ürün, şehir yaşamında kendi evimizde mini bir bahçeye sahip olmamızı hedefliyor. Avizenin içinde bulunan bitkileri sulamak ise son derece kolay… Söz konusu bu tasarım 1900 dolara satılıyor.
1900 dolarlık mini sera Çek tasarımcı Kristýna Pojerová'nın hazırladığı bu ürün, şehir yaşamında kendi evimizde mini bir bahçeye sahip olmamızı hedefliyor. Avizenin içinde bulunan bitkileri sulamak ise son derece kolay… Söz konusu bu tasarım 1900 dolara satılıyor.
Bu jelibonlar yemek için değil
Kevin Champeny, çocuk odaları için son derece şık bir tasarıma imza attı. Jelibon şeklinde tasarlanan ampuller yandığı zaman son derece hoş bir manzara ortaya çıkıyor.
Bu jelibonlar yemek için değil Kevin Champeny, çocuk odaları için son derece şık bir tasarıma imza attı. Jelibon şeklinde tasarlanan ampuller yandığı zaman son derece hoş bir manzara ortaya çıkıyor.
Bu kitap yanıyor!
Endonezyalı tasarımcı Max Gunawan'ın hazırladığı lamba son derece ilgi çekici. Uluslararası alanda birçok ödül alan lamba, kitap şeklinde tasarlanmış.
Bu kitap yanıyor! Endonezyalı tasarımcı Max Gunawan'ın hazırladığı lamba son derece ilgi çekici. Uluslararası alanda birçok ödül alan lamba, kitap şeklinde tasarlanmış.
Mutfaklar için harika seçenek
Mutfağınızda farklı bir hava oluşturmak istiyorsanız, Alex Garnett'ın tasarladığı avizelerden edinmeye çalışın. Uzun ömürlü ampullerle çalışan ürünün bir diğer önemli özelliği ise temizliğinin son derece kolay olması. Hem şık hem de kullanışlı bu ürünü mutfağınızda kullanmak istemez miydiniz?
Mutfaklar için harika seçenek Mutfağınızda farklı bir hava oluşturmak istiyorsanız, Alex Garnett'ın tasarladığı avizelerden edinmeye çalışın. Uzun ömürlü ampullerle çalışan ürünün bir diğer önemli özelliği ise temizliğinin son derece kolay olması. Hem şık hem de kullanışlı bu ürünü mutfağınızda kullanmak istemez miydiniz?
Beyin mi o?
İgor Solovyov'un tasarladığı beyin şeklindeki ampul, son yıllarda en çok tercih edilen ürünler arasında.
Beyin mi o? İgor Solovyov'un tasarladığı beyin şeklindeki ampul, son yıllarda en çok tercih edilen ürünler arasında.
Sergilenen sanatsal avize
1929 doğumlu mimar Frank Gehry'nin hazırladığı balık şeklindeki avizeler uzun zaman bir sanat müzesinde sergilendi. Yaşayan en ünlü mimarlardan biri olan Frank Gehry'nin söz konusu tasarımı özellikle ABD'nin zengin kesimince yoğun talep gördü.
Sergilenen sanatsal avize 1929 doğumlu mimar Frank Gehry'nin hazırladığı balık şeklindeki avizeler uzun zaman bir sanat müzesinde sergilendi. Yaşayan en ünlü mimarlardan biri olan Frank Gehry'nin söz konusu tasarımı özellikle ABD'nin zengin kesimince yoğun talep gördü.
El işçiliği
Pieke Bergmans'ın tasarladığı ürün, LED ampullerden oluşuyor. 2008'de Milano'da sergilenen ürün, tamamen el işçiliği ile üretiliyor. Farklı formlarda üretilen bu ampullere rağbet ise son derece fazla.
El işçiliği Pieke Bergmans'ın tasarladığı ürün, LED ampullerden oluşuyor. 2008'de Milano'da sergilenen ürün, tamamen el işçiliği ile üretiliyor. Farklı formlarda üretilen bu ampullere rağbet ise son derece fazla.
Mantar lamba
Japon tasarımcı Yukio Takano, ürününde sentetikten üretilen mantarlar ve LED ampuller kullanmış. Söz konusu ürün ne yazık ki satılmıyor yalnızca, sergileniyor.
Mantar lamba Japon tasarımcı Yukio Takano, ürününde sentetikten üretilen mantarlar ve LED ampuller kullanmış. Söz konusu ürün ne yazık ki satılmıyor yalnızca, sergileniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >