Evinizi daha rahat bir ortama dönüştürecek 6 tasarım fikri

Evinizi daha ferah bir ortama dönüştürecek fikirler

Ev ortamımız bizim kendimizi en rahat hissedeceğimiz yer. Peki biz bu ortamın oluşmasını sağlamak için neler yapabiliriz?

Dinlenmek için en çok nereyi tercih edersiniz? Ya da daha rahat bir ortamda iş yapmak için? Amacınız her ne olursa olsun tercihiniz muhakkak ki eviniz olur.

Peki tüm bunları bir arada bulacağınız bir eve sahip olmak mümkün mü? Elbette evet. Yapacağınız birkaç küçük dokunuş size tüm bu rahatlama ve konfor etkisini sunacaktır.

Sizler için evinizi daha rahat bir ortama dönüştürecek 6 tasarım fikrini sunduk:

Mutfak tezgahını ferah tutun

                                    
                                    
                                    Özellikle kadınların en çok vakit geçirdiği alan olan mutfaklarda tezgahların boş ve ferah bir görüntüye sahip olması birinci kural. Daha açık alanda çalışırsanız, daha az yorulursunuz. Bu sebeple tezgah üzerinde daha az eşyaya yer verin.
Mutfak tezgahını ferah tutun Özellikle kadınların en çok vakit geçirdiği alan olan mutfaklarda tezgahların boş ve ferah bir görüntüye sahip olması birinci kural. Daha açık alanda çalışırsanız, daha az yorulursunuz. Bu sebeple tezgah üzerinde daha az eşyaya yer verin.
Banyoda daha az ışık

                                    
                                    
                                    Banyo tasarımlarında çoğunlukla ışık ve aydınlatma durumuna önem verilir. Daha soft ışıkları tercih etmeniz sizin için daha aydınlık ve rahatlatıcı bir ortam alanı sunacaktır.
Banyoda daha az ışık Banyo tasarımlarında çoğunlukla ışık ve aydınlatma durumuna önem verilir. Daha soft ışıkları tercih etmeniz sizin için daha aydınlık ve rahatlatıcı bir ortam alanı sunacaktır.
Daha açık tonlar tercih edin

                                    
                                    
                                    Nitekim mobilyalarınızda da daha açık renkler tercih edin. Koyu tonların vermiş olduğu ağırlık, ev ortamınıza ve sizlerin duygu durumunuza da yansıyacaktır.
Daha açık tonlar tercih edin Nitekim mobilyalarınızda da daha açık renkler tercih edin. Koyu tonların vermiş olduğu ağırlık, ev ortamınıza ve sizlerin duygu durumunuza da yansıyacaktır.
Spor mobilyalar konfor verir

                                    
                                    
                                    Salonunuzda tercih edeceğiniz spor mobilyalar, size daha konforlu bir ortam sunar. İş yoğunluğundan arta kalan zamanda şöyle bir koltuğunuza uzanınca ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.
Spor mobilyalar konfor verir Salonunuzda tercih edeceğiniz spor mobilyalar, size daha konforlu bir ortam sunar. İş yoğunluğundan arta kalan zamanda şöyle bir koltuğunuza uzanınca ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.
Daha yüksek yatak ve yastıklar

                                    
                                    
                                    Sağlık açısından da her zaman daha yüksek yastıkların iyi olduğu belirtilir. Nitekim bunu yataklarınızda denemeniz de mümkün. Yine yorganlarınız için de yumuşak kılıfları tercih edebilirsiniz.
Daha yüksek yatak ve yastıklar Sağlık açısından da her zaman daha yüksek yastıkların iyi olduğu belirtilir. Nitekim bunu yataklarınızda denemeniz de mümkün. Yine yorganlarınız için de yumuşak kılıfları tercih edebilirsiniz.
Güneş alan ev

                                    
                                    
                                    Doğal ışık kaynakları size hem tasarruf ettirir hem de daha sağlıklı bir ortamında yaşamanızı sağlar. Belki yazın sorun olabilir ancak kış ayları için güneş giren bir ev sizin için oldukça olanaklı.
Güneş alan ev Doğal ışık kaynakları size hem tasarruf ettirir hem de daha sağlıklı bir ortamında yaşamanızı sağlar. Belki yazın sorun olabilir ancak kış ayları için güneş giren bir ev sizin için oldukça olanaklı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >