Facebook üzerinden vize almak mümkün

Facebook, botları yaygınlaştırarak daha kullanışlı bir hale getirecek. Visabot adındaki bot, Amerika için vize alma işlemini çok daha kolay hale getiriyor.

Visabot adındaki Facebook Messenger chat destekli chatbotun göçmenler için Amerika vizesi almakta yardımcı olacağı belirtildi.


Size çeşitli sorular sorarak başvuru formunuzu dolduran bot bu sayede gerekli evraklarınızı hazırlayabiliyor. Visabot hazırladığı bu evrakları hangi göçmenlik bürosuna götüreceğinizi de size söylüyor. 

Yani formları doldurup ilgili yerlere göndermek elbette yine size kalıyor. 

Botun cevap veremediği sorulara avukatlar Skype üzerinden cevap verebiliyor ve Skype üzerinden gerçekleştirilen ilk sohbetin de ücretsiz olduğu belirtiliyor. 

İleride gelmesi ihtimal chatbot hizmetleri: günlük haber takibi, finansal durumunuz hakkında tavsiyeler, hava durumunu öğretici ve market alışverişine yardım.

Visabot'la sohbet etmek ve Amerika vizesiyle ilgili bilgi almak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.
Size çeşitli sorular sorarak başvuru formunuzu dolduran bot bu sayede gerekli evraklarınızı hazırlayabiliyor. Visabot hazırladığı bu evrakları hangi göçmenlik bürosuna götüreceğinizi de size söylüyor. Yani formları doldurup ilgili yerlere göndermek elbette yine size kalıyor. Botun cevap veremediği sorulara avukatlar Skype üzerinden cevap verebiliyor ve Skype üzerinden gerçekleştirilen ilk sohbetin de ücretsiz olduğu belirtiliyor. İleride gelmesi ihtimal chatbot hizmetleri: günlük haber takibi, finansal durumunuz hakkında tavsiyeler, hava durumunu öğretici ve market alışverişine yardım. Visabot'la sohbet etmek ve Amerika vizesiyle ilgili bilgi almak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >