Farklı adları taşısalar da konuları birbirleriyle aynı olan dizilerimiz

Aynı konuları taşıyan diziler
Aynı konuları taşıyan diziler

Dizi sektörünün büyük bir pazara dönüşmesi, ekrana taşınan hikayelerin de birbirlerini taklit etmesine sebep oluyor.

Dizi sektörü artık büyük bir pazar haline gelmiş durumda. Birçok yapım hikayeleriyle birbirlerini anımsatırken, bazıları farklı sezonlarda başka oyuncularla aynı hikayeleri aktarmış oldu.

Bu içeriğimiz içerisinde, farklı adları taşısalar da konuları birbirleriyle aynı olan dizilerimizi derledik.

Ayrılsak da Beraberiz - Çocuklar Duymasın
Birbirleriyle anlaşamayan ancak aileleri için mutlu olma rolü yapan bir çift. Aynı evin içerisinde ayrı dünyalar yaşama komedisi.
Ayrılsak da Beraberiz - Çocuklar Duymasın Birbirleriyle anlaşamayan ancak aileleri için mutlu olma rolü yapan bir çift. Aynı evin içerisinde ayrı dünyalar yaşama komedisi.
Çiçek Taksi - Akasya Durağı
Bir taksi durağı düşünün; çalışanları aile olmuş, durağın sahibi herkese baba, dede, amca olmuş... Komik hikayeler, birbirinden absürt maceralar...
Çiçek Taksi - Akasya Durağı Bir taksi durağı düşünün; çalışanları aile olmuş, durağın sahibi herkese baba, dede, amca olmuş... Komik hikayeler, birbirinden absürt maceralar...
Hayat Bilgisi - Hayat Bazen Tatlıdır
İdealist bir öğretmen, kardeşini de alarak, İstanbul'un orta halli denecek bir semtinde öğretmenliğe başlar. Okul müdürü paragöz bir insandır ve okulun öğretmenlerinden biriyle de birliktedir. Öğretmenimiz, işi gücü haylazlık olan ve hayat mücadelesi veren öğrencilerini adam etmek için büyük bir mücadele içerisine girer.
Hayat Bilgisi - Hayat Bazen Tatlıdır İdealist bir öğretmen, kardeşini de alarak, İstanbul'un orta halli denecek bir semtinde öğretmenliğe başlar. Okul müdürü paragöz bir insandır ve okulun öğretmenlerinden biriyle de birliktedir. Öğretmenimiz, işi gücü haylazlık olan ve hayat mücadelesi veren öğrencilerini adam etmek için büyük bir mücadele içerisine girer.
Mihrap Yerinde - Ah Neriman
Orta halli bir mahallede yaşayan bir kadın, zengin bir iş adamının eşi olarak sosyetik bir yaşam sürdürmeye başlar. Fakat yıllar sonra eşinin ortadan kaybolması ve iflas etmesi, onu çocuklarını da alarak eski mahallesine geri dönmek zorunda bırakır.
Mihrap Yerinde - Ah Neriman Orta halli bir mahallede yaşayan bir kadın, zengin bir iş adamının eşi olarak sosyetik bir yaşam sürdürmeye başlar. Fakat yıllar sonra eşinin ortadan kaybolması ve iflas etmesi, onu çocuklarını da alarak eski mahallesine geri dönmek zorunda bırakır.
Kiralık Aşk - Erkenci Kuş
Fakir ama güzel bir kız, babasının/abisinin borcu sebebiyle çalışmak zorunda kalır. Bunun için de hiç olmadığı biri gibi olur. Zengin bir iş adamının yanına asistan olarak giren kızımız, soğuk ve kibirli karizmatik patronu uysal ve aşık bir adama çevirmeyi başarır.
Kiralık Aşk - Erkenci Kuş Fakir ama güzel bir kız, babasının/abisinin borcu sebebiyle çalışmak zorunda kalır. Bunun için de hiç olmadığı biri gibi olur. Zengin bir iş adamının yanına asistan olarak giren kızımız, soğuk ve kibirli karizmatik patronu uysal ve aşık bir adama çevirmeyi başarır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >