Fethiye'de tekne battı: Teknedeki 55 kişi kurtarıldı

Fethiye
Fethiye

Muğla'nın Fethiye ilçesi Hamam Koyu mevkisinde bir teknenin battığı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca mahsur kalan 55 yolcu kurtarıldı.

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında bir teknenin battığı ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurları gönderildi.

Bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca mahsur kalan yolcular kurtarıldı.

Fethiye'de tekne battığı iddia edildi.
Fethiye'de tekne battığı iddia edildi.

Şahiner, yaptığı açıklamada, "Tekne battığı ihbarı üzerine Sahil Güvenlik, Jandarma, 112 ve Kıyı Emniyeti ekipleri bölgeye sevk edildi, bir helikopter de havadan arama çalışması başlattı. Hamam Koyu mevkisinde bir dalış teknesinin su alarak battığı belirlendi. Olay yerine ulaşan ekipler, ilk belirlemelere göre herhangi bir ölünün olmadığını tespit etti. Teknenin kıyıya çıkarılması için çalışmalar sürüyor. Bölgede her ihtimale karşı arama faaliyeti de devam ediyor." diye konuştu.

  • Muğla açıklarında denizde 70 kişilik bir botun battığı yönünde gelen ihbar üzerine Deniz Kuvvetlerine bağlı bir helikopterin kazazedelerin yerini tespit ettiği ve 2 hücumbot görevlendirildiği belirtildi. Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında denizde 70 kişilik bir botun battığı yönünde gelen ihbar üzerine yapılan çalışmalarda bölgeye sabah saatlerinde dalış için gidenleri taşıyan tekneye ulaşılamadığı belirtildi. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in de bizzat ilgilendiği arama ve tarama faaliyetlerine havadan, karadan ve denizden devam edildiğini kaydetti. Deniz Kuvvetlerine bağlı bir helikopterin kazazedelerin yerini tespit ettiği ve 2 hücumbot görevlendirildiği belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >