FIFA 18’in 20 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

FIFA 18
FIFA 18

Büyük bir merak içerisinde beklenen FIFA 18 için 20 dakikalık oldukça tatmin edici uzunlukta bir maç videosu paylaşıldı. Oyun, atmosfer olarak oldukça etkileyici görünmekle birlikte somut yenilikler en azından bu video için öne çıkar durumda değil.

EA Sports’un büyük hevesle beklenen oyunu FIFA 18’den meraklıları biraz olsun rahatlatacak 20 dakikalık, uzunca bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunun çıkış sponsoru Real Madrid’ekarşı Real Madrid’in oynadığı oynanış videosunda, 2v2 olacak şekilde toplamda dört oyuncu oynuyor.

Oyunun, grafik noktasında oldukça olumlu iyileştirmeler ortaya çıkardığını söylemek mümkün. Videoda gördüklerimiz doğrultusunda geçen senenin oyunundan fazlaca bir farklılık söz konusu değil gibi duruyor. Atmosferi, lisanslı takım ve futbolcuları, oyun motoruyla her geçen gün oyuncu kitlesini genişleten FIFA, kalitesini bu sene de sürdürecek gibi duruyor. 20 dakikalık videoda oyunun hangi ortamda oynandığı tam olarak belli olmasa da tahminler PS4 Pro olduğu doğrultusunda…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >