Game of Thrones hayranları kampanya başlattı: 8.sezonu yeniden çekin

Emilia Clarke.
Emilia Clarke.

Tüm dünya tarafından izlenen ve takip edilen dizi Game of Thrones bu sene son sezonu ile ekrana geldi. 6 bölüm olarak yayınlanan sezon herkeste hayal kırıklığı yarattı. Bölümü beğenmeyen izleyiciler sezonun yeniden çekilmesi için internet üzerinden bir kampanya başlattı. Dizinin son bölümü ise 19 Mayıs günü ekrana gelecek.

8. ve son sezonu ile ekrana gelen tüm dünyanın izlediği dizi Game of Thrones 6 bölüm gelen sezonu ile bitiyor. Hakkında tweet atılma rekoru kıran dizi bu son sezonunda hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

İmza toplamaya başladılar

Game of Thrones dizisi son sezonunda hayal kırıklığı yarattı. İzleyicilerinin bir kısmı üzerinde yarattığı hayal kırıklığı sonrası, sezonunun yeniden çekilmesi için internet üzerinden bir imza kampanyası başlatıldı. Dizinin yapımcısı olan HBO'ya yapılan çağrıya, 500 binden fazla izleyici imza verdi. Yaklaşık 10 yıldır süren dizinin son sezonu tepki topladı. İnternet üzerinden, dizinin sondan bir önceki bölümü sonrası başlatılan imza kampanyası ile tüm son sezonun "becerikli yazarlar tarafından" yeniden senaryoya dökülmesi ve çekilmesi isteniyor.

Game of Thrones, son 6 bölüm olarak yayınlanıyor.
Game of Thrones, son 6 bölüm olarak yayınlanıyor.

Senaristleri suçladılar

Kampanyaya imza verenler, dizinin senaristleri David Benioff and DB Weiss'ın da 'Acı verici bir şekilde yeteneksiz olduklarını kanıtladıklarını' görüşünü paylaşıyor. İmza kampanyası metninde, "Bu seri anlamlı bir finali hak ediyor. Beklentilerimi karşıla ve bunu yap HBO" ifadeleri yer alıyor. Bu kötü sezondan dolayı ise senaristlerin beceriksiz oldukları konuşuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >