Game of Thrones'un yıldızı Kit Harington rehabilitasyondan çıkarken görüntülendi

Kit Harington daha öncede psikolojik sorunlar yaşadığını söylemişti.
Kit Harington daha öncede psikolojik sorunlar yaşadığını söylemişti.

Game of Thrones'un yıldızı Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, dizisi bittikten sonra yaşadığı sorunlar sebebiyle rehabilitasyon merkezine kaldırılmıştı. Harington kaldırıldığı rehabilitasyon merkezinden çıkarken ilk kez görüntülendi. Oyuncu oldukça lüks bir merkezde tedavi görüyor.

Emilia Clarke ile birlikte 8 sezon boyunca oynadığı Game of Thrones dizisi geçtiğimiz haftalarda final verince rehabilitasyon merkezine yatan Kit Harington stres ve alkol yüzünden tedavi görmeye başladı. Sorunlarını aşamayan ve tedavi görmeye başlayan oyuncu ilk kez görüntülendi.

Rehabilitasyon çıkışında görüldü

Rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlayan Game of Thrones dizisinin yıldızı Kit Harington, tedaviden bu yana ilk kez görüntülendi. Stres ve alkol sorunu nedeniyle lüks bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlayan 32 yaşındaki oyuncu, villa şeklindeki merkezden çıkıp spor salonuna giderken görüntülendi.

Kit Harington, rehabilitasyon merkezinden çıkarken böyle görüntülendi.
Kit Harington, rehabilitasyon merkezinden çıkarken böyle görüntülendi.

Lüks merkez

Stres ve negatif duygularla mücadele etmeyi öğreten lüks tedavi merkezinin aylık ücreti 120 bin doların üzerinde. Harington, HBO dizisi Game of Thrones’un 19 Mayıs’ta final yapmasından haftalar önce rehabilitasyon merkezine yattı ve yaklaşık bir aydır tedavi görüyor. Ünlü oyuncu, burada, stres ve negatif duygulara karşı psikolojik tedavi ve bilişsel davranış terapisi alıyor.

Kit Harington, terapi gördüğü merkez.
Kit Harington, terapi gördüğü merkez.

Daily Mail’e konuşan kaynaklar, Harington’ın stres, yorgunluk ve alkol alışkanlığı nedeniyle rehabilitasyon altına girdiğini, eşi Rose Leslie’nin kendisine bu süreçte destek olduğunu, sadece huzur ve sessizliğe ihtiyacı olduğunu anlattı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >