Geleceğe gittiğini iddia eden adam: 3.Dünya Savaşı gerçekleşecek

Al Bielek isimli bir adam zamanda yolculuk yaparak geleceğe gittiğini iddia ediyor. İşte gelecekte dünyanın nasıl olacağını anlatan Bielek'in iddiaları...

'Geleceğe Dönüş' gerçek oldu. Yıllardır bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz ve teorik olarak yapılması mümkün olan zamanda yolculuğu Al Bielek isimli bir adam yaptığını iddia ediyor. Al Bielek 1927 doğumlu ve 2011 yılında vefat etti. Bielek'in açıklamaları 2000 yılından öncesine ait.

İlk bakışta inandırıcı gelmeyebilir ancak gelecekte dünya politikasının nasıl bir yol izleyeceği konusunda Bielek şunları söylemiş: "Bir tarafta ABD ve Avrupa, diğer tarafta Rusya ve Çin ittifak kuracak. Bu ittifaklar arasında çıkacak olan problemler yeni bir savaşa yol açacak.'Bielek'in açıklamaları dünyanın şu anki durumuyla paralellik gösteriyor desek yanlış olmaz herhalde. Kendini ve kardeşini bir hastanede radyasyon tedavisi olurken gören Bielek, ABD ve Kanada'nın yok olduğunu, dünya nüfusunun da 300 milyona kadar düştüğünü iddia ediyor.

Uçan şehirlerde yaşayacağız
Bielek'in söylediklerine göre yaşam biçimimiz de oldukça değişmiş. Kapitalizmin yok olduğunu söyleyen Bielek, insanların sadece karada yaşamadığını uçan şehirlerin de bulunduğunu iddia ediyor. Devlet düzeninin yok olduğununu söyleyen Bielek kuralların bölgesel bir şekilde belirlendiğini ve dünyaya sosyalist bir yapının hakim olduğunu belirtiyor. 2 yıllık seyahatten sonra günümüze döndüğünü söyleyen Bielek'in iddialarıyla günümüzde büyük güçlerin planları örtüşüyor. Hal böyle olunca bu adamın söylediklerini dikkate almamak mümkün değil.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >