Genç kadın hamileyken, hamile kaldı

Hamileyken, hamile kaldı.
Hamileyken, hamile kaldı.

İngiltere’de yaşayan Jonale Broad hamileyken, hamile kaldı. Peki, bu nasıl oluyor?

İngiltere’de yaşayan Jonale Broad milyonda bir görülen bir olayla karşılaştı.

Aile şoke oldu

                                    
                                    İngiltere'nin Canterbury kentinde yaşayan 37 yaşındaki Jonale Broad doktora gittiğinde üçüz bebeklere hamile olduğunu öğrendi. Ancak doktorlar kısa süre içinde bu durumda bir terslik olduğunu anladı.
Aile şoke oldu İngiltere'nin Canterbury kentinde yaşayan 37 yaşındaki Jonale Broad doktora gittiğinde üçüz bebeklere hamile olduğunu öğrendi. Ancak doktorlar kısa süre içinde bu durumda bir terslik olduğunu anladı.
Garip bir durum

                                    
                                    Doktorlar, Broad’a üçüzlere aynı anda hamile kalmadığını söyledi. Superfoetation adı verilen bir olay nedeniyle genç kadın gebelik üstüne gebelik yaşadı.
Garip bir durum Doktorlar, Broad’a üçüzlere aynı anda hamile kalmadığını söyledi. Superfoetation adı verilen bir olay nedeniyle genç kadın gebelik üstüne gebelik yaşadı.
Üç küçük hanımefendi

                                    
                                    Broad ilk olarak çift yumurta ikizleri Kathleen ve Delilah'ı dünyaya getirdi. 2 hafta sonra ise Tabitha gözlerini dünyaya açtı.
Üç küçük hanımefendi Broad ilk olarak çift yumurta ikizleri Kathleen ve Delilah'ı dünyaya getirdi. 2 hafta sonra ise Tabitha gözlerini dünyaya açtı.
“Çok şanslıyım”

                                    
                                    Broad “Yaşımızdan dolayı çocuk yapma girişimlerimizin uzun süreceğini tahmin ediyorduk. Bu girişimler sırasında 2 kez hamile kaldığımı öğrenmek benim için büyük sürpriz oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi.
“Çok şanslıyım” Broad “Yaşımızdan dolayı çocuk yapma girişimlerimizin uzun süreceğini tahmin ediyorduk. Bu girişimler sırasında 2 kez hamile kaldığımı öğrenmek benim için büyük sürpriz oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi.
Superfoetation nedir? 

                                    
                                    “Superfoetation” bir kadının hamileyken yeniden hamile kalma durumudur. Bu durum milyonda bir görülme ihtimaline sahiptir.
Superfoetation nedir? “Superfoetation” bir kadının hamileyken yeniden hamile kalma durumudur. Bu durum milyonda bir görülme ihtimaline sahiptir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >