Genç kızı balık ve süt mü öldürdü? Halterci kızın şok ölümü

Aysu
Aysu

Halterci genç kız, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Adana’da kalp büyümesi rahatsızlığı nedeniyle halteri bırakan Aysu Mantaşoğlu, dün akşam rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Halteri bırakmak zorunda kaldı
Eskişehir’de Eğitimciler Spor Lisesi’nde okuyan ve Isparta Halter Bölge Spor’un formasını giyen 16 yaşındaki Aysu Mantaşoğlu, kalp büyümesi nedeniyle çok sevdiği halteri bırakmak zorunda kaldı.
Halteri bırakmak zorunda kaldı Eskişehir’de Eğitimciler Spor Lisesi’nde okuyan ve Isparta Halter Bölge Spor’un formasını giyen 16 yaşındaki Aysu Mantaşoğlu, kalp büyümesi nedeniyle çok sevdiği halteri bırakmak zorunda kaldı.
Bir anda rahatsızlandı
Adana’nın Yüreğir ilçesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan genç kız, dün akşam yediği balığın ardından süt içti. Akşam ilacını da aksatmayan Mantaşoğlu, bir anda rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.
Bir anda rahatsızlandı Adana’nın Yüreğir ilçesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan genç kız, dün akşam yediği balığın ardından süt içti. Akşam ilacını da aksatmayan Mantaşoğlu, bir anda rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.
Tüm müdahaleye rağmen kurtulamadı
Ailesi tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aysu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Tüm müdahaleye rağmen kurtulamadı Ailesi tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aysu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Ölüm sebebi araştırılıyor
Aysu Mantaşoğlu’nun cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için, Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Ölüm sebebi araştırılıyor Aysu Mantaşoğlu’nun cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için, Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >