Geniş Aile serisi geri dönüyor: Yeni film Komşu Kızı

Geniş Aile serisinin yeni filmi Komşu Kızı 2 Ağustos itibariyle seyircisiyle buluşacak.
Geniş Aile serisinin yeni filmi Komşu Kızı 2 Ağustos itibariyle seyircisiyle buluşacak.

● Dizi olarak bir dönem adını efsaneler arasına yazdırmayı başaran Geniş Aile beyazperdeye taşınıyor.

● Geniş Aile serisinin yeni filmi olan Komşu Kızı 2 Ağustos itibariyle sinemaseverlerle buluşacak.

● Mahalle kültürünü yansıtması ve samimiyetiyle ön plana çıkan dizi bayramda seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

● Filmin başrollerinde ise Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ rol alıyor.

Bir zamanlar efsane dizilerden biri olan Geniş Aile, beyazperde de geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni seri Komşu Kızı olarak yayınlanacak olan film 2 Ağustos itibariyle seyirciyle buluşacak.

Çifte bayram

Başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ’un rol aldığı Geniş Aile: Komşu Kızı, vizyon öncesi yayınlanan ilk tanıtım ve afişi ile sinemaseverleri yeniden gülmeye davet ediyor.

2 Ağustos’ta vizyona çıkacak olan filmin Kurban Bayram’ı süresince de gösterimde olması Geniş Aile serisini bekleyenler arasında komedi severlere çifte bayram olarak yorumlandı.

Tanıtım filmi yayınlandı

Cevahir ve Ulvi’nin bitmeyen maceralarında bu kez komşu kızı etkin olacak. “Biz bu düğünü bozarız” diyerek ‘Aşk’a giderken ‘Bela’ya toslayan fenomen ikilinin başından geçen komik olayların anlatıldığı filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Cüneyt İnay yaptı. Geniş Aile: Yapıştır 718 bin kişi tarafından izlenirken, Geniş Aile 2: Her Türlü 197 kişiyi sinema salonlarına çekmişti.

Yeni serinin tanıtımı yayınlandı.

Çekimler tamam

İlk olarak Geniş Aile Yapıştır filmi 2015 yılında çekilmişti. 2016 yılında bu sefer Geniş Aile 2 Her Türlü izleyici ile buluştu.3 yıl aradan sonra bu sefer Geniş Aile Komşu Kızı filminin çekimleri için ekip yeniden bir araya gelmişti. Filmin başrol oyuncularından Rojda Demirer, son planın perde arkasını Instagram hesabından paylaşarak ekibe teşekkür etti.

Geniş Aile Komşu Kızı filmi 2 Ağustos tarihinde vizyona çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >