Gizem Karaca'dan mahkemenin kararına itiraz: Gençlik hatası olarak değerlendirilmeli

Gizem Karaca'dan mahkemenin kararına itiraz: Gençlik Hatası Olarak Değerlendirilmeli
Gizem Karaca'dan mahkemenin kararına itiraz: Gençlik Hatası Olarak Değerlendirilmeli

“Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan hapis cezasına çarptırılan oyuncu Gizem Karaca, avukatı aracılığıyla mahkemenin kararına itiraz etti

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan oyuncu Gizem Karaca, avukatı aracılığıyla karara itiraz etti.

Gazete Habertürk'ten Veli Sarıboğa'nın haberine göre, Gizem Karaca’nın avukatı Faruk Zorba dilekçesinde, “Beş yıl önce meydana gelen talihsiz bir olay nedeniyle kamuoyu gündemine gelmek müvekkilimi derinden üzmektedir... Bu süreçte kendisi evlenmiş ve mutlu bir yuva kurmuştur. Henüz 20 yaşındayken yaşadığı ve gençlik hatası olarak değerlendirilmesi gereken bu üzücü olay nedeniyle büyük pişmanlık duymuştur” dedi.

Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy
Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy

Avukat Zorba, mahkumiyet kararını veren İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne itiraz dilekçesi vererek, gerekçeli kararın yazıldıktan sonra kendilerine gönderilmesini istedi.

Ayrıca, oyuncu Çağatay Ulusoy, yönetmen Hüseyin Orçun Benli ile müvekkili Gizem Karaca hakkında verilen 4 yıl 2 ay hapis cezası kararını temyiz edeceklerini ve gerekçeli kararın yazılmasından sonra istinaf mahkemesine gönderilmesini isteyeceklerini de ifade etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >