Gmail'e gelişmiş sağ tıklama özelliği geliyor

Gmail
Gmail

Bugünden itibaren Google Apps kullanıcıları için sunulacak olan güncelleme, Gmail'in sağ tık menüsünü önemli oranda geliştiriyor. Ayrıntılar haberimizde:

Gmail'de herhangi bir e-postaya sağ tıklandığında açılan menü üzerinden birçok işlem yapılabiliyor. Aslında burada kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak seçeneklere yer veriliyor. Şu anda mevcut menüden e-postaları arşivleyebilir, silebilir ve okundu olarak işaretleyebilirsiniz. Ama gelişmiş menüyle çok daha fazla seçenek bu menüye dahil oluyor.

Genişletilmiş yan menüde artık çok daha fazla seçenek yer alıyor. Yani artık kullanıcılar e-postaya sağ tıklayarak çok daha fazla işlem yapabiliyor.
Genişletilmiş yan menüde artık çok daha fazla seçenek yer alıyor. Yani artık kullanıcılar e-postaya sağ tıklayarak çok daha fazla işlem yapabiliyor.

Genişletilmiş yan menü özelliği geliyor

Genişletilmiş menüde tek bir tıklamayla bir e-postayı yanıtlayıp, istediğiniz kişiye iletebilirsiniz. Ayrıca gönderenden diğer mesajları ve aynı konuyu içeren diğer e-postaları listeleyebilirsiniz. Mesajlara daha yakından bakılmasını sağlayan ve gelen kutusunu daha derli-toplu hale getiren yan menü, istenen e-postalara basit etiketler eklenmesini de sağlıyor.

Bugünden itibaren Google Apps kullanıcılarına sunulmaya başlanacak olan yeni güncellemenin 22 Şubat itibariyle tüm kullanıcılar için aktif edilmesi bekleniyor. Güncellenmenin tam anlamıyla kullanıcılara erişmesinin Şubat sonunu bulacağı söyleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >