Gölde kaybolan genç hayatta kalmak için bakın ne yaptı

Arkadaşlarıyla balık tutmak için denize açılan genç fırtınanın etkisiyle kaybolunca saatlerce hayatta kalmak için yapmadığını bırakmadı.

Avustralya'nın Victoria eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki üç arkadaş Tanzanya Adası'nda bulunan Ada Gölü'nde balık tutmaya başladı. Ayrı sandallarda bulunan bu gençlerden birisi yolunu kaybederek arkadaşlarının görüş açısından ayrıldı. Geride kalan 2 arkadaşı hemen polise haber verdi.

Çiğ balık yedi

Kaybolan genç, hava durumunun kötü olması nedeniyle bir mağaraya sığınarak geceyi geçirdi. Karnının çok acıkmasından dolayı tuttuğu balıkları çiğ çiğ yiyen genç sıfırın altına düşen havada hayatta kalmak için yoğun mücadele verdi. Sabah saatlerinde arama kurtarma helikopteri başarılı operasyonla genci kurtardı.

İlk önce sevindi sonra oğlunu azarladı

Oğlu kaybolduğu için telaşlanan anne oğlunun kurtarılması haberine çok sevindi. Oğluyla görüşme sonrası ilk önce rahatlayan anne sonrasında yanına harita almadığı için oğlunu azarladı. Yetkililer doğa gezintileri sırasında bu tür olayların olabileceğini söyleyerek tedarikli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Kaynak: avustralyapostasi

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >