Görenler şoke oluyor! Felçli vücudu 24 yıl sonra bakın ne hale geldi

Felçli
Felçli

24 yıl önce felç olan adamın vücudu zamanla odunlaşmaya başladı!

24 yıl önce geçirdiği kazadan sonra felç kalarak vücudunun büyük bir kısmını kullanamayan talihsiz adamın son halini görenler şoke oluyor.

Bir kaza sonucu bu hale geldi!

                                    Endonezyalı otobüs şoförü adam, geçirdiği bir kazadan sonra felç oldu. Endonezya'da yaşayan 55 yaşındaki eski otobüs şoförü Mas Tazul Munir, 24 yıl önce geçirdiği bir kaza esnasında kullandığı aracın camından dışarı fırladı.
Bir kaza sonucu bu hale geldi! Endonezyalı otobüs şoförü adam, geçirdiği bir kazadan sonra felç oldu. Endonezya'da yaşayan 55 yaşındaki eski otobüs şoförü Mas Tazul Munir, 24 yıl önce geçirdiği bir kaza esnasında kullandığı aracın camından dışarı fırladı.
Parmak uçları çürüyüp odunlaştı

                                    Beyninde oluşan hasar nedeni ile felç olan ve yatalak kalan adamın bacakları yuvarlak şekil alırken parmak uçları çürüyüp odunlaşmaya başladı.
Parmak uçları çürüyüp odunlaştı Beyninde oluşan hasar nedeni ile felç olan ve yatalak kalan adamın bacakları yuvarlak şekil alırken parmak uçları çürüyüp odunlaşmaya başladı.
Oğlu bakıyor

                                    Mas Tazul Munir'e kazadan 20 gün önce dünyaya gelen en küçük erkek çocuğu bakıyor. Yaşlı adamın felçli vücudu, gün geçtikçe kötü bir hal alıyor.
Oğlu bakıyor Mas Tazul Munir'e kazadan 20 gün önce dünyaya gelen en küçük erkek çocuğu bakıyor. Yaşlı adamın felçli vücudu, gün geçtikçe kötü bir hal alıyor.
Aracın camından fırladı!

                                    Araç kullanırken önüne bir köpek çıkması sonucu aracının kontrolünün kaybeden Tazul Munir, takla atan aracın camından fırlamıştı.
Aracın camından fırladı! Araç kullanırken önüne bir köpek çıkması sonucu aracının kontrolünün kaybeden Tazul Munir, takla atan aracın camından fırlamıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >