Götürüsü getirisinden çok olan oyuncu: Johnny Depp

Dünyanın en ünlü ekonomi dergisi Forbes, "Hollywood'un hak ettiğinden fazla kazanan aktörleri" listesinin zirvesine Johnny Depp'i yerleştirdi. Deep, geçen yıl da bu listenin en başındaki isimdi.

Forbes Dergisi'nin oyuncuların rol aldıkları son 3 filmin ne kadar gelir getirdiğine ve maliyetine göre hesapladığı listede bir kez daha başı çeken Hollywood'un en ünlü 'korsanı' Johnny Depp'in kendisine yapımcılar tarafından ödenen her 1 dolar için sadece 2.80 dolar kazandırdığı anlaşıldı.

Bunda Depp'in büyük umutlarla vizyona giren ancak gişede çakılarak yapımcıları pişman eden Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden filminin büyük etkisi olduğu söyleniyor. Filmin bütçesi 170 milyon dolar iken dünya çapındaki hasılatı ise 300 milyon dolar seviyesinde kalmıştı.

Kaynak: tr.sputniknews.com


İkinci sırada siyahi aktör Will Smith var
Listede bu sene ikinci sırayı ise siyah aktör Will Smith doldurdu. Smtih'in 2015 yapımı filmi Concussion 13 milyon dolarlık maliyetine rağmen gişede sadece 37 milyon dolar hasılat getirdi. Smith'in diğer son filmleri Focus ve After Earth de gişede aradığını bulamayınca aktörün her bir dolar başına yapımcılara 5 dolar kazandırmaktan öteye geçemediği görüldü.
İkinci sırada siyahi aktör Will Smith var Listede bu sene ikinci sırayı ise siyah aktör Will Smith doldurdu. Smtih'in 2015 yapımı filmi Concussion 13 milyon dolarlık maliyetine rağmen gişede sadece 37 milyon dolar hasılat getirdi. Smith'in diğer son filmleri Focus ve After Earth de gişede aradığını bulamayınca aktörün her bir dolar başına yapımcılara 5 dolar kazandırmaktan öteye geçemediği görüldü.
İçinde George Clooney'nin de olduğu 'en çok para kaybettiren oyuncular' listesinin tamamı
Johnny Depp — 1 dolar başına 2.8 dolar
Will Smith — 1 dolar başına 5 dolar 
Channing Tatum — 1 dolar başına 6 dolar 
Will Ferrell — 1 dolar başına 6.5 dolar 
George Clooney — 1 dolar başına 6.7 dolar 
Adam Sandler — 1 dolar başına 7.6 dolar 
Mark Wahlberg — 1 dolar başına 9.2 dolar 
Leonardo DiCaprio — 1 dolar başına 9.9 dolar 
Julia Roberts — 1 dolar başına 10.8 dolar 
Bradley Cooper — 1 dolar başına 12.1 dolar
İçinde George Clooney'nin de olduğu 'en çok para kaybettiren oyuncular' listesinin tamamı Johnny Depp — 1 dolar başına 2.8 dolar Will Smith — 1 dolar başına 5 dolar Channing Tatum — 1 dolar başına 6 dolar Will Ferrell — 1 dolar başına 6.5 dolar George Clooney — 1 dolar başına 6.7 dolar Adam Sandler — 1 dolar başına 7.6 dolar Mark Wahlberg — 1 dolar başına 9.2 dolar Leonardo DiCaprio — 1 dolar başına 9.9 dolar Julia Roberts — 1 dolar başına 10.8 dolar Bradley Cooper — 1 dolar başına 12.1 dolar
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >