Gülben Ergen son noktayı koydu! Erhan Çelik ve Seren Serengil İçin "zorlama hapis" istemi

Gülben Ergen
Gülben Ergen

Savcı, Erhan Çelik ve Seren Serengil İçin "Zorlama hapis" İstedi!

Savcı, Gülben Ergen'in aldırdığı önleyici tedbir kararlarına uymayan Erhan Çelik ve Seren Serengil hakkında "Zorlama hapis" cezası istedi.

"Zorlama hapis" kararı!

                                    
                                    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul 10. ve 11. Aile Mahkemeleri'ne iki ayrı yazı göndererek, Gülben Ergen'in şikayeti üzerine mahkemelerin aldığı önleyici tedbir kararlarına uymayan Erhan Çelik ve Seren Serengil hakkında "Zorlama hapis kararı" verilmesini istedi.
"Zorlama hapis" kararı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul 10. ve 11. Aile Mahkemeleri'ne iki ayrı yazı göndererek, Gülben Ergen'in şikayeti üzerine mahkemelerin aldığı önleyici tedbir kararlarına uymayan Erhan Çelik ve Seren Serengil hakkında "Zorlama hapis kararı" verilmesini istedi.
Koruma tedbiri kararı verildi

                                    
                                    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı Selam Berna Altay tarafından 27 Ekim 2017 tarihinde İstanbul 11. Aile Mahkemesi'ne bir yazı gönderilerek, Erhan Çelik hakkında davacı Gülben Ergen'e yönelik önleyici koruma tedbiri kararı verildiği hatırlatıldı.
Koruma tedbiri kararı verildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı Selam Berna Altay tarafından 27 Ekim 2017 tarihinde İstanbul 11. Aile Mahkemesi'ne bir yazı gönderilerek, Erhan Çelik hakkında davacı Gülben Ergen'e yönelik önleyici koruma tedbiri kararı verildiği hatırlatıldı.
Hapis istendi!

                                    
                                    Erhan Çelik'in mahkemenin bu kararına uymadığı belirtilen savcılık yazısında, mahkemeden Çelik hakkında Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'un 13 / 1-2 maddeleri gereğince zorlama hapsine karar verilmesi istendi.
Hapis istendi! Erhan Çelik'in mahkemenin bu kararına uymadığı belirtilen savcılık yazısında, mahkemeden Çelik hakkında Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'un 13 / 1-2 maddeleri gereğince zorlama hapsine karar verilmesi istendi.

                                    Kaynak: Haberler.com
Kaynak: Haberler.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >