"Gündüzleri bez takıyorum, gece yatacağı yeri havlu ve büyük poşetlerle muhafaza ediyorum"

Annesi doğum sırasında ölen buzağıyı çocuğu gibi sahiplenen kadın, "Kadife" ismini verdiği buzağıya biberonla su içiriyor, kıyafet giydirip zaman zaman güzel koksun diye parfüm sıkıyor.

Rizeli Leyla Çelik, "Kadife" ismini verdiği buzağıyı çocuğu gibi sahipleniyor. Çocuk özlemini giderdiği buzağıyı evinde besleyen Çelik, "Bir yalnızlık ve çocuk özlemi vardı. Bu sanki bize bir çocuk oldu. Eve ve bize alışınca rahatladı. Gündüzleri bez takıyorum, gece yatacağı yeri havlu ve büyük poşetlerle muhafaza ediyorum" diyor.
İneğinin yavrusunu sahiplendi 
Rize'nin İyidere ilçesinde yaşayan kadın beslediği "Hanımkız" isimli ineğinin 15 gün önce yavrusunu dünyaya getirirken can vermesi üzerine yavrusunu sahiplendi.
İneğinin yavrusunu sahiplendi Rize'nin İyidere ilçesinde yaşayan kadın beslediği "Hanımkız" isimli ineğinin 15 gün önce yavrusunu dünyaya getirirken can vermesi üzerine yavrusunu sahiplendi.
Buzağıya kıyafet giydirip parfüm sıkıyor
"Kadife" ismini verdiği buzağıya bir süre ahırda bakan Çelik, soğuk nedeniyle hastalanması üzerine buzağıyı evinde beslemeye başladı. Buzağıya yaklaşık 10 gündür evinde bakan Çelik, buzağının her türlü ihtiyacını karşılıyor; iğne yapıyor, biberonla süt veriyor, kıyafet giydirip parfüm sıkıyor.
Buzağıya kıyafet giydirip parfüm sıkıyor "Kadife" ismini verdiği buzağıya bir süre ahırda bakan Çelik, soğuk nedeniyle hastalanması üzerine buzağıyı evinde beslemeye başladı. Buzağıya yaklaşık 10 gündür evinde bakan Çelik, buzağının her türlü ihtiyacını karşılıyor; iğne yapıyor, biberonla süt veriyor, kıyafet giydirip parfüm sıkıyor.
"Yemeğini yiyor, zıplıyor"
Kadifeyi evin bir ferdi gibi gördüğünü söyleyen Çelik,  "Evin bir ferdi gibi oldu. Zaten bir çocuk özlemi içerisindeyiz. Evimizde bir çocuk yok ve kalabalık değiliz. Annem ile yaşıyoruz. Bir yalnızlık ve hep bir çocuk özlemi vardı. Bu sanki bize bir çocuk oldu. Evladımız, büyütüyoruz annem ile beraber." diye konuştu.
"Yemeğini yiyor, zıplıyor" Kadifeyi evin bir ferdi gibi gördüğünü söyleyen Çelik, "Evin bir ferdi gibi oldu. Zaten bir çocuk özlemi içerisindeyiz. Evimizde bir çocuk yok ve kalabalık değiliz. Annem ile yaşıyoruz. Bir yalnızlık ve hep bir çocuk özlemi vardı. Bu sanki bize bir çocuk oldu. Evladımız, büyütüyoruz annem ile beraber." diye konuştu.
Çocuğu gibi sahipleniyor
Çelik, buzağıya çok alıştıklarını ve bir çocuk gibi sahiplendiklerini de belirtiyor.
Çocuğu gibi sahipleniyor Çelik, buzağıya çok alıştıklarını ve bir çocuk gibi sahiplendiklerini de belirtiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >