Güne başlarken: 14 Aralık Perşembe günü neler olacak?

arşiv
arşiv

14 Aralık Perşembe günü yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile bir araya gelecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstihdam Şurası'na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstihdam Şurası'na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek.
 TBMM Başkanı Kahraman, Medine’ye gidecek
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Suudi Arabistan'ın Medine kentine gidecek.
TBMM Başkanı Kahraman, Medine’ye gidecek TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Suudi Arabistan'ın Medine kentine gidecek.
 TÜİK, kasım ayı tarım üretici fiyat endeksi ile ekim ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak
TÜİK, kasım ayı tarım üretici fiyat endeksi ile ekim ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak, “Satınalma Gücü Paritesi, 2016” haber bültenini yayımlayacak.
TÜİK, kasım ayı tarım üretici fiyat endeksi ile ekim ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak TÜİK, kasım ayı tarım üretici fiyat endeksi ile ekim ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak, “Satınalma Gücü Paritesi, 2016” haber bültenini yayımlayacak.
Belçika'da AB Liderler Zirvesi düzenlenecek
Belçika'da AB üyesi 28 ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla AB Liderler Zirvesi düzenlenecek.
Belçika'da AB Liderler Zirvesi düzenlenecek Belçika'da AB üyesi 28 ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla AB Liderler Zirvesi düzenlenecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >