Güne başlarken: 17 Aralık Pazar günü neler olacak?

arşiv
arşiv

17 Aralık Pazar günü yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız bugünün gündemi şöyle:

TBMM Genel Kurulunda, 2018 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor
TBMM Genel Kurulunda; Dışişleri Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 2018 yılı bütçeleri görüşülecek.
TBMM Genel Kurulunda, 2018 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor TBMM Genel Kurulunda; Dışişleri Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 2018 yılı bütçeleri görüşülecek.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara'da Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Alevi İnanç Birliği Vakfı tarafından düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara'da Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Alevi İnanç Birliği Vakfı tarafından düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak.
TBMM Başkanı Kahraman Kuveyt'te temaslarda bulunacak
 TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Başbakan Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah ve Ulusal Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim ile ayrı ayrı görüşecek.
TBMM Başkanı Kahraman Kuveyt'te temaslarda bulunacak TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Başbakan Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah ve Ulusal Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim ile ayrı ayrı görüşecek.
Süper Lig'in 16. haftasında bugün 4 maç oynanacak
Süper Lig'in 16. haftasında, Teleset Mobilya Akhisarspor-Kayserispor, Medipol Başakşehir-Antalyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray ve Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşmaları oynanacak.
Süper Lig'in 16. haftasında bugün 4 maç oynanacak Süper Lig'in 16. haftasında, Teleset Mobilya Akhisarspor-Kayserispor, Medipol Başakşehir-Antalyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray ve Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşmaları oynanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >