Güne başlarken: 25 Aralık'ta neler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudantemaslarını sürdürüyor... 25 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
TBMM Başkanı Kahraman, Pakistan, Afganistan ve İran yetkilileriyle görüşecek
Süper
Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk yarısı Osmanlıspor ile Teleset Mobilya
Akhisarspor arasında Osmanlı Stadı'nda yapılacak maç 20.00’da tamamlanacak.
TBMM Başkanı Kahraman, Pakistan, Afganistan ve İran yetkilileriyle görüşecek Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk yarısı Osmanlıspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında Osmanlı Stadı'nda yapılacak maç 20.00’da tamamlanacak.
TÜİK, 2016 yılı işgücü maliyeti istatistiklerini açıklayacak
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı işgücü maliyeti istatistiklerini açıklayacak. Bu yılın üçüncü çeyreğine (temmuz-eylül) ilişkin veriler şöyleydi:Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış saatlik iş gücü maliyeti endeksi, bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,7 arttı. Endeks, sanayi sektöründe yüzde 3,3, inşaat sektöründe yüzde 3 ve hizmet sektöründe yüzde 2,4 artış kaydetti. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış saatlik iş gücü maliyet endeksinde en yüksek artış, yüzde 17,6 ile madencilik ve taş ocakçılığı sektöründe gerçekleşti.
TÜİK, 2016 yılı işgücü maliyeti istatistiklerini açıklayacak Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı işgücü maliyeti istatistiklerini açıklayacak. Bu yılın üçüncü çeyreğine (temmuz-eylül) ilişkin veriler şöyleydi:Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış saatlik iş gücü maliyeti endeksi, bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,7 arttı. Endeks, sanayi sektöründe yüzde 3,3, inşaat sektöründe yüzde 3 ve hizmet sektöründe yüzde 2,4 artış kaydetti. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış saatlik iş gücü maliyet endeksinde en yüksek artış, yüzde 17,6 ile madencilik ve taş ocakçılığı sektöründe gerçekleşti.
Süper Lig’de sezonun yarısı Ankara’daki maç ile sona erecek
Süper
Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk yarısı Osmanlıspor ile Teleset Mobilya
Akhisarspor arasında Osmanlı Stadı'nda yapılacak maç 20.00’da tamamlanacak.
Süper Lig’de sezonun yarısı Ankara’daki maç ile sona erecek Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk yarısı Osmanlıspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında Osmanlı Stadı'nda yapılacak maç 20.00’da tamamlanacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan temaslarını sürdürüyor
Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan, Sudan ziyareti kapsamında Savakin'de incelemelerde
bulunacak. Hartum Üniversitesi tarafından fahri doktora takdim edilecek
Erdoğan, Türkiye-Sudan İş Forumu'na katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan temaslarını sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan ziyareti kapsamında Savakin'de incelemelerde bulunacak. Hartum Üniversitesi tarafından fahri doktora takdim edilecek Erdoğan, Türkiye-Sudan İş Forumu'na katılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >