Güne başlarken: 3 Kasım Cuma günü neler olacak?

arşiv
arşiv

3 Kasım Cuma günü yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bültenimizi incelemeden güne başlamayın.

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Şehitlerimizi uğurluyoruz
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 6 askerimiz ve 2 güvenlik korucumuz, memleketlerinde son yolculuğuna uğurlanacak.
Şehitlerimizi uğurluyoruz Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 6 askerimiz ve 2 güvenlik korucumuz, memleketlerinde son yolculuğuna uğurlanacak.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da toplu açılış törenine katılacak
 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış törenine, Vestel Venüs Akıllı Telefon ve Tablet Fabrikası ile Zorlu Meta Nikel Kobalt Tesisi açılışına, AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da toplu açılış törenine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış törenine, Vestel Venüs Akıllı Telefon ve Tablet Fabrikası ile Zorlu Meta Nikel Kobalt Tesisi açılışına, AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.
TÜİK, enflasyon rakamlarını açıklayacak
TÜİK,ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak
TÜİK, enflasyon rakamlarını açıklayacak TÜİK,ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak
Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesi'de  fahri doktora tevcih törenine katılacak
Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesinde Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek, üniversitenin akademik yıl açılışı ve fahri doktora tevcih törenine katılacak, Altınpark'ta iş dünyası ve STK temsilcileri ile buluşacak.
Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesi'de fahri doktora tevcih törenine katılacak Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesinde Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek, üniversitenin akademik yıl açılışı ve fahri doktora tevcih törenine katılacak, Altınpark'ta iş dünyası ve STK temsilcileri ile buluşacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >