Güne başlarken: 31 Ekim Salı günü neler olacak?

bültenimizi incelemeden güne başlamayın.
bültenimizi incelemeden güne başlamayın.

31 Ekim Salı günü yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bültenimizi incelemeden güne başlamayın.

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'daki temasları sürüyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Zagulba Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak. Baş başa ve heyetler arası gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından anlaşmaların imza törenine geçilecek, Erdoğan ve Aliyev ortak basın toplantısı düzenleyecek.

  


  
Erdoğan, Aliyev'in Zagulba Sarayı'nda düzenlediği aile yemeğine katılacak, ardından Bakü Haydar Aliyev Havalimanı'ndan Türkiye'ye hareket edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'daki temasları sürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Zagulba Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak. Baş başa ve heyetler arası gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından anlaşmaların imza törenine geçilecek, Erdoğan ve Aliyev ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, Aliyev'in Zagulba Sarayı'nda düzenlediği aile yemeğine katılacak, ardından Bakü Haydar Aliyev Havalimanı'ndan Türkiye'ye hareket edecek.
 Başbakan Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak
AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.CHP, MHP ve HDP'nin de Meclis Grup toplantıları düzenlenecek.
Başbakan Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.CHP, MHP ve HDP'nin de Meclis Grup toplantıları düzenlenecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 4 grupta 8 karşılaşma oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. hafta maçlarının bugünki programı şöyle: Manchester United-Benfica, Basel-CSKA Moskova, Celtic-Bayern Münih, Paris Saint Germain-Anderlecht, Roma-Chelsea, Atletico Madrid-Karabağ, Olmpiakos-Barcelona ve Sporting Lizbon-Juventus
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 4 grupta 8 karşılaşma oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. hafta maçlarının bugünki programı şöyle: Manchester United-Benfica, Basel-CSKA Moskova, Celtic-Bayern Münih, Paris Saint Germain-Anderlecht, Roma-Chelsea, Atletico Madrid-Karabağ, Olmpiakos-Barcelona ve Sporting Lizbon-Juventus
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 20:30'da Pınar Karşıyaka-Hapoel Holon ve CEZ Nymbruk-Beşiktaş Sompo Japan maçları oynanacak.
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 20:30'da Pınar Karşıyaka-Hapoel Holon ve CEZ Nymbruk-Beşiktaş Sompo Japan maçları oynanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >