Güneş enerjisiyle şarj edebileceğiniz powerbanklar geliyor

Olur olmadık yerlerde şarj bitmesine alternatif olarak kullanılan taşınabilir şarj aletinin (powerbank) doldurulmasının unutulmasına denk gelmişsinizdir. Güneş enerjisiyle çalışan “Solartab C” isimli powerbank, oluşan bu krizi ortadan kaldıracak bir tasarıma sahip.

Her geçen gün biraz daha fazla enerji tüketimine ihtiyaç duyuyoruz. Teknoloji ne kadar gelişse de yenilenebilir enerji karşısında çok yetersiz bir konumda bulunuyor. Bilim adamları şarj ihtiyacını karşılamak için farklı kaynak arayışına girmişken çareyi güneş enerjisinde buldu.
Yüksek enerjiye sahip olan powerbank oldukça hafif

                                    Bu ihtiyacı karşılamak için geliştirilen “ Solartab C” çevre dostu olduğu gibi sizi priz arama sorunundan da kurtarıyor. Açık havada ya da sırt çantanızda taşırken bile şarj olabilen cihaz, tam dolu olması halinde bir iPhone 6'yı 5 kere şarj edebilecek enerjiye sahip.

Tasarımı
 iPad'i andıran cihaz, 280 gram ağırlığında ve 3 USB girişine sahip. iPhone, Google Pixel, HTC ve LG'nin USB-C uyumlu cihazlarını şarj edebilen “Solartab C”nin yıl sonunda kullanıcıyla buluşması planlanıyor.
Yüksek enerjiye sahip olan powerbank oldukça hafif Bu ihtiyacı karşılamak için geliştirilen “ Solartab C” çevre dostu olduğu gibi sizi priz arama sorunundan da kurtarıyor. Açık havada ya da sırt çantanızda taşırken bile şarj olabilen cihaz, tam dolu olması halinde bir iPhone 6'yı 5 kere şarj edebilecek enerjiye sahip. Tasarımı iPad'i andıran cihaz, 280 gram ağırlığında ve 3 USB girişine sahip. iPhone, Google Pixel, HTC ve LG'nin USB-C uyumlu cihazlarını şarj edebilen “Solartab C”nin yıl sonunda kullanıcıyla buluşması planlanıyor.
Suya dayanıklı

                                    Bulutlu havalarda bile güneş enerjisiyle şarj edilebilen cihaz istenirse prize takılarak da şarj oluyor. Solartab C, suya dayanıklı olmasıyla da öne çıkıyor.
Suya dayanıklı Bulutlu havalarda bile güneş enerjisiyle şarj edilebilen cihaz istenirse prize takılarak da şarj oluyor. Solartab C, suya dayanıklı olmasıyla da öne çıkıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >