Güvenli Bölge: TSK Libya'ya mı gidiyor?

Güvenli Bölge
Güvenli Bölge

GZT'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan Güvenli Bölge programında bu akşam 'Akdeniz'in havası değişiyor... TSK Libya'ya mı gidiyor?' başlığı konuşuldu. İşte Mete Yarar ve İsmail Halis'in samimi sunumuyla, anlık sorulara anlık cevaplar veren interaktif program Güvenli Bölge'de konuşulanlar...

İsmail Halis ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar'ın sunumuyla Güvenli Bölge'de bu hafta 'Akdeniz'in havası değişiyor... TSK Libya'ya mı gidiyor?' başlığı, tüm detaylarıyla konuşuldu.

"Roketlerde hibrit motor teknolojisi kullanan ilk ülkeyiz"

Dünyada roketlerde hibrit motor teknolojisini kullanan ilk ülkeyiz. Uzaya gidecek bir motoru daha az maliyetle üretiyoruz.

Türk SİHA'ları bölgede tarih yazdı

Şu anda SİHA'lar taarruz helikopterlerinden fayda bakımından bir adım daha önde. Libya Mutabakat Hükümeti'nin satın aldığı SİHA'lar Akdeniz'de tarih yazdı. SİHA'lar hava kuvvetlerinden ve hava savunma sistemlerinden kolaylıkla kurtularak hedefleri paramparça ediyor. 11 taarruzun hepsini geri püskürttü. Libya Türkiye'den en son imzalanan anlaşmayla 580 milyon dolarlık mühimmat ve teknik ekipman olarak istekte bulundu.

Türkiye insansız çözümler konusunda dünyanın 10 ülkesinden biri

Türkiye yazılım ve drone konusunda, insansız çözümler konusunda dünyanın sayılı 10 ülkesinden biri konumunda. Bu saygınlık neticesinde her yıl siparişler gelmeye devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >