Güzellik konusunda kadınların hayatlarını kolaylaştıracak 14 püf noktası

Kadınlar zamandan dert yandıkları anlarda bile bakımlarına özen gösterirler. Her daim bakımlı olmak isteyen kadınların hayatlarını kolaylaştıracak 14 püf noktası.

Bir kadın kaç yaşında olursa olsun her daim güzel görünmek ister. Ancak hem pahalı hem de uzun zaman alan bazı işlemler kadınların korkulu rüyası olabiliyor. İşte size hem ucuz hem de kısa sürede uygulayabileceğiniz 14 bakım önerisi;


(Kaynak: brightside.me)
Alternatif kaş kalemi

                                    Kaşlarınızın daha hacimli görünmesini istiyorsanız size basit bir önerimiz var. Bir kaş fırçasına ya da eski bir rimel fırçasına saç spreyi sıkın. Ardından spreyli fırçayla kaşlarınızı tarayın, farkı göreceksiniz.
Alternatif kaş kalemi Kaşlarınızın daha hacimli görünmesini istiyorsanız size basit bir önerimiz var. Bir kaş fırçasına ya da eski bir rimel fırçasına saç spreyi sıkın. Ardından spreyli fırçayla kaşlarınızı tarayın, farkı göreceksiniz.
Tırnak beyazlatmak çok kolay

                                    Çok sık oje kullanan kadınların en çok dert yandığı konudur 'sararan tırnaklar.' Tırnaklarınızı beyazlatmak istiyorsanız, pamuklara limon sıkın ve tırnaklarınızın etrafına sarın. Ardından pamukları folyo ile sarın. Tırnaklarınızı bu şekilde 10-15 dakika tutun. Kısa bir süre içinde bembeyaz tırnaklara sahip olacaksınız.
Tırnak beyazlatmak çok kolay Çok sık oje kullanan kadınların en çok dert yandığı konudur 'sararan tırnaklar.' Tırnaklarınızı beyazlatmak istiyorsanız, pamuklara limon sıkın ve tırnaklarınızın etrafına sarın. Ardından pamukları folyo ile sarın. Tırnaklarınızı bu şekilde 10-15 dakika tutun. Kısa bir süre içinde bembeyaz tırnaklara sahip olacaksınız.
Tarihi not edin

                                    Makyaj malzemelerinin arka kısımlarında ürünün kapağı açıldıktan sonra kaç ay kullanılabileceği belirtilmektedir. Siz de ürünü açtıktan sonra tarih belirten işaretin yanına not düşün.
Tarihi not edin Makyaj malzemelerinin arka kısımlarında ürünün kapağı açıldıktan sonra kaç ay kullanılabileceği belirtilmektedir. Siz de ürünü açtıktan sonra tarih belirten işaretin yanına not düşün.
Çay poşetinden yama yapın

                                    Bir kadının yaşadığı en büyük sıkıntıdır, tırnağının kırılması… Kırık tırnaktan kurtulmak istiyorsanız, ilk işiniz mutfağa gitmek olmalı. Sallama çay poşetini tırnağınızın ölçüsünde kesin. Ardından poşeti, tırnak cilası ile yapıştırın. Tırnağınıza yapıştırdığınız poşetin üzerine oje sürdüğünüzde, kırık kısım belli bile olmayacak.
Çay poşetinden yama yapın Bir kadının yaşadığı en büyük sıkıntıdır, tırnağının kırılması… Kırık tırnaktan kurtulmak istiyorsanız, ilk işiniz mutfağa gitmek olmalı. Sallama çay poşetini tırnağınızın ölçüsünde kesin. Ardından poşeti, tırnak cilası ile yapıştırın. Tırnağınıza yapıştırdığınız poşetin üzerine oje sürdüğünüzde, kırık kısım belli bile olmayacak.
Yeni rimel almanıza gerek kalmadı!

                                    Kuruyan maskaranızı yeniden kullanmanız için kontak lens suyuna ihtiyacınız var.
Yeni rimel almanıza gerek kalmadı! Kuruyan maskaranızı yeniden kullanmanız için kontak lens suyuna ihtiyacınız var.
Karbonat mucizesi 

                                    Saç düzleştirici ve saç maşasını karbonatlı su ile temizlerseniz, cihazların üzerindeki lekelerden kurtulmuş olursunuz.
Karbonat mucizesi Saç düzleştirici ve saç maşasını karbonatlı su ile temizlerseniz, cihazların üzerindeki lekelerden kurtulmuş olursunuz.
Rujdan önce allık sürün

                                    Rujunuza mat bir görüntü kazandırmak istiyorsanız öncelikle dudağınıza allık sürün. Allığın ardından dudağınıza sürdüğünüz ruj hem mat görünecek hem de daha kalıcı olacaktır.
Rujdan önce allık sürün Rujunuza mat bir görüntü kazandırmak istiyorsanız öncelikle dudağınıza allık sürün. Allığın ardından dudağınıza sürdüğünüz ruj hem mat görünecek hem de daha kalıcı olacaktır.
Bir kez de böyle deneyin

                                    Oje sürmeden hemen önce tırnaklarınıza krem sürmeyi hiç denediniz mi? Krem sürdüğünüz zaman ojeniz daha kalıcı olacaktır.
Bir kez de böyle deneyin Oje sürmeden hemen önce tırnaklarınıza krem sürmeyi hiç denediniz mi? Krem sürdüğünüz zaman ojeniz daha kalıcı olacaktır.
Pamuk kurtarıcınız olabilir

                                    Seyahatler sırasında birçok kadın makyaj malzemelerinin zarar görmesinden endişe eder. Allık, pudra ya da göz farlarınızın kırılmasından endişe ediyorsanız, söz konusu ürünlerinin üstlerine pamuk yerleştirin.
Pamuk kurtarıcınız olabilir Seyahatler sırasında birçok kadın makyaj malzemelerinin zarar görmesinden endişe eder. Allık, pudra ya da göz farlarınızın kırılmasından endişe ediyorsanız, söz konusu ürünlerinin üstlerine pamuk yerleştirin.
Plastik tabakta yıkayın

                                    Makyaj fırçalarını yıkamak bir hayli zordur. Bu nedenle fırçalarınızı plastik bir tabak yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz.
Plastik tabakta yıkayın Makyaj fırçalarını yıkamak bir hayli zordur. Bu nedenle fırçalarınızı plastik bir tabak yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz.
Eyelinerlarınızın uçlarını açın

                                    Kuruyan eyelinerlarınızını yeniden kullanmak için ürünün ucunu kalemtıraş kullanarak açabilirsiniz.
Eyelinerlarınızın uçlarını açın Kuruyan eyelinerlarınızını yeniden kullanmak için ürünün ucunu kalemtıraş kullanarak açabilirsiniz.
Pürüzsüz ayaklar için ne yapabiliriz?

                                    2 su bardağı ılık su
1 bu bardağı sirke
1 su bardağı ağız gargarası

 Bu üç malzemeyi karıştırın ve ayaklarınızı tasın içinde su soğuyana kadar bekletin.
Pürüzsüz ayaklar için ne yapabiliriz? 2 su bardağı ılık su 1 bu bardağı sirke 1 su bardağı ağız gargarası Bu üç malzemeyi karıştırın ve ayaklarınızı tasın içinde su soğuyana kadar bekletin.
Elektriklenmeye son

                                    Saçınız sık sık elektrikleniyorsa, bu yöntem işinize fazlasıyla yarayacak. Bir peçete yardımıyla saçınızı silerseniz, elektriklenmenin ortadan kaybolduğuna şahit olacaksınız.
Elektriklenmeye son Saçınız sık sık elektrikleniyorsa, bu yöntem işinize fazlasıyla yarayacak. Bir peçete yardımıyla saçınızı silerseniz, elektriklenmenin ortadan kaybolduğuna şahit olacaksınız.
Ruj sürme tekniği

                                    Rujun dişlere bulaşması çok can sıkıcı bir durum. Bu sıkıntılı durumu yaşamak istemiyorsanız, rujunuzu sürdükten sonra parmağınızı emin. Dudağınıza fazla gelen ruj parmağınıza yapışacağı için dişlerinizde ruj izi görmeyeceksiniz.
Ruj sürme tekniği Rujun dişlere bulaşması çok can sıkıcı bir durum. Bu sıkıntılı durumu yaşamak istemiyorsanız, rujunuzu sürdükten sonra parmağınızı emin. Dudağınıza fazla gelen ruj parmağınıza yapışacağı için dişlerinizde ruj izi görmeyeceksiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >