GZT 360: Geçen haftanın teknolojik gelişmelerini konuşuyoruz!

GZT 360
GZT 360

GZT 360'da bu hafta Microsoft'un sorunlu Windows 10 güncellemesinden yeni nesil Google Pixel'lere ve Facebook'un veri ihlallerine kadar birçok farklı konuyu canlı yayında değerlendiriyoruz.

Her hafta sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınladığımız GZT 360'da bu hafta yine gelişmeleri değerlendiriyoruz.

Bu hafta, Microsoft'un sorunlu Windows 10 güncellemesinden Google Pixel 3'lere ve yeni nesil Samsung Galaxy A serisi ürünlerine kadar birçok farklı konuyu ele alıyoruz. Ayrıca Google Plus'ın kapanması ve Facebook'un veri ihlali konusu da gündem maddelerimiz arasında yer alıyor.

GZT 360 CANLI YAYIN

Microsoft'un birkaç gün önce yayınladığı Windows 10 Ekimgüncellemesini yükleyen kullanıcılar dosyaların kendiliğinden silinmesinden şikayetçi.

Google, 9 Ekim'deki etkinlikle birlikte Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ı sahneye çıkardı.

Samsung Galaxy A7 ve Samsung Galaxy A9 tanıtıldı. Telefonun en önemli ayrıntıları kameralar. A7'de üç arka kamera ve A9'da ise 4 arka kamera yer alıyor.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Google, Facebook'a rakip olması için kurduğu Google+ servisinin ciddi bir bölümünü, sistem açıkları ve güvensiz ortam dolayısıyla kapatma kararı aldı.

Son birkaç yıldır sürekli olarak skandal ve hatalarla anılan Facebook, geçtiğimiz haftalarda da oldukça büyük bir hack olayıyla karşı karşıya kalmış, bu durumdan da çok sayıda kişi etkilenmişti. Son olarak Facebook tarafından konuya ilişkin açıklama geldi.

Geçen hafta yaşanan teknolojik gelişmeler bunlarla sınırlı değil. GZT.com Teknoloji bölümünü takip ederek diğer haberlere ve gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >