Hakan: Muhafız İngiltere'de en çok izlenen dizilerden birisi oldu

Hakan: Muhafız 2. sezonuyla Nisan ayında vizyona girdi.
Hakan: Muhafız 2. sezonuyla Nisan ayında vizyona girdi.

● Türkiye'nin ilk Netflix yapımı olma özelliğine sahip Hakan: Muhafız, yurt dışında yakaladığı başarı grafiğini sürdürüyor.

● 2. sezonu 26 Nisan'da yayınlanan dizi, ilk sezonuyla toplam 10 milyon izlenme sayısına ulaştı.

● Geçtiğimiz günlerde Netflix, Twitter hesabından İngilitere'de en fazla izlenen 10 dizinin listesini açıkladı.

● Daha önce Güney Amerika'da izlenme listelerinde üst sıralarda yer alan Muhafız, ilk kez Avrupa'da listeye girmeyi başardı.

Netflix, platform içerisinde yer alan içeriklerin ne kadar izlendiği ile ilgili bilgileri genellikle açıklamaz. Geçtiğimiz haftalarda 2019’un ilk çeyreğindeki kazançlar ve abone sayıları yayınlanırken haftanın en iyi 10 listesi duyurularının da yapılabileceği söylendi. An itibariyle “en çok izlenen listeleri” çok daha kapsamlı olarak Netflix İngiltere Twitter hesabından paylaşıldı.

Dizinin 2. sezon oyuncu kadrosuna yeni birçok ünlü isim dahil oldu.
Dizinin 2. sezon oyuncu kadrosuna yeni birçok ünlü isim dahil oldu.

Her türden ayın en çok izlenenleri

Twitter’da paylaşılan listelerin hepsi Nisan ayındaki izlenme sayılarını yansıtıyor. Başta ayın en çok izlenen içerikleri olmak üzere, en çok izlenen filmler, en çok izlenen belgeseller, en çok izlenen yabancı dilde içerikler şeklinde uzuyor. Paylaşılan listelere göre Nisan ayında İngiltere’de en çok izlenen içerikler şu şekilde:

Ayrıca ülkemiz yapımlarından The Protector (Hakan: Muhafız) dili İngilizce olmayanlar kategorisine 10. sıradan da olsa girmeyi başarmış. Netflix’in paylaştığı açıklamalara göre Çarşamba gününden itibaren bazı kullanıcılar haftanın en çok izlenenleri listelerini platformun içerisinde de görebilecekler. İngiltere’deki testlerin ardından yeni özelliğin diğer bölgelere yayılması bekleniyor.

Dili İngilizce olmayanlar tam liste:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >