Haluk Levent, YGS'yi kaçıran gencin yüzünü güldürdü

Haluk Levent
Haluk Levent

Ünlü sanatçı Haluk Levent, üniversitelere öğrenci yerleştirmek amacıyla düzenlenen sınavın birinci aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) geç kalınca binaya alınmayan Mehmet Kara'nın yüzünü güldürdü.

Adana'da Cebesoy Ortaoklu'unda sınava girmek için gelen , kapı kapatıldıktan çok kısa bir süre sonra gelince sınava giremedi. Kaya, görüştüğü görevlilerin sınava alınmayacağını belirtmesi üzerine uzun süre gözyaşı döktü.

YGS'ye geç kalan öğrenci, sınava alınmadığı okul kapısında gözyaşlarına boğuldu





Çalıştığı için geç kaldı

                                    
                                    Gececi olarak bir iş yerinde çalıştığı için sınava geç kaldığını aktaran Kara, "Abi kurbanın olayım, evden gelsem yetişirdim, işten geliyorum geç kaldım. Bir senem gitti kolay bir şey değil. Ben ne yapacağım şimdi. Abi Allah rızası için alın sınava işten mi atacaklar." dedi.
Çalıştığı için geç kaldı Gececi olarak bir iş yerinde çalıştığı için sınava geç kaldığını aktaran Kara, "Abi kurbanın olayım, evden gelsem yetişirdim, işten geliyorum geç kaldım. Bir senem gitti kolay bir şey değil. Ben ne yapacağım şimdi. Abi Allah rızası için alın sınava işten mi atacaklar." dedi.
Haluk Levent söz verdi!

                                    
                                    Şarkıcı Haluk Levent, sınavı kaçırdıktan sonra ağlama görüntüsüyle herkesi üzen Mehmet Kara'ya yardım sözü vererek yüzünü güldürdü. Levent, YGS'yi 1 dakika ile kaçıran gencin yüzünü güldürdü.
Haluk Levent söz verdi! Şarkıcı Haluk Levent, sınavı kaçırdıktan sonra ağlama görüntüsüyle herkesi üzen Mehmet Kara'ya yardım sözü vererek yüzünü güldürdü. Levent, YGS'yi 1 dakika ile kaçıran gencin yüzünü güldürdü.
Levent, Kara'nın eğitimine destek olacak 

                                    
                                    Levent, sınavı kaçırdığı için gözyaşlarını tutamayan Mehmet Kara'nın eğitimi için destek vereceği konusunda söz verdi.
Levent, Kara'nın eğitimine destek olacak Levent, sınavı kaçırdığı için gözyaşlarını tutamayan Mehmet Kara'nın eğitimi için destek vereceği konusunda söz verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >