Haluk Levent'ten bir hamle daha: Her yerde o inşaat işçisini arıyor

Türkiye'de en fazla konser veren sanatçıların başında gelen Haluk Levent, kurduğu AHBAP Derneği ile Türkiye'nin dört bir yanına yardım eli uzatıyor.
Türkiye'de en fazla konser veren sanatçıların başında gelen Haluk Levent, kurduğu AHBAP Derneği ile Türkiye'nin dört bir yanına yardım eli uzatıyor.

Ayşe Böhürler'in TVNET ekranlarında yayınlanan Türk Kahvesi programının bu haftaki konuğu Anadolu rock müziğin efsane ismi Haluk Levent, yaptığı sosyal yardım kampanyalarından da bahsetti. Kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) ile yardım faaliyetleri yapan şarkıcı Haluk Levent'in şimdiki hedefi ise, sesi İbrahim Tatlıses'e benzeyen inşaat işçisini bulmak...

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, sesi İbrahim Tatlıses'e benzeyen ve sosyal medyada kısa sürede gündem olan inşaat işçisini bulmak için harekete geçti. Levent, şarkıyı söyleyen kişiyi bulduktan sonra single yapacak.

Türkiye'de en fazla konser veren sanatçıların başında gelen Haluk Levent, kurduğu AHBAP Derneği ile Türkiye'nin dört bir yanına yardım eli uzatıyor.


"Single yapalım mı?"

                                    
                                    
                                    Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve sesiyle İbrahim Tatlıses'i andıran bir kişinin görüntüsünün altına yorum yapan Haluk Levent, "Single yapalım mı? Sen bul arkadaşı gerisi bende" notunu düştü.
"Single yapalım mı?" Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve sesiyle İbrahim Tatlıses'i andıran bir kişinin görüntüsünün altına yorum yapan Haluk Levent, "Single yapalım mı? Sen bul arkadaşı gerisi bende" notunu düştü.
 Nikcy Brown'dan davet geldi

                                    
                                    
                                    Haluk Levent, Orta Doğu çocukları için organize edilen dünya çapındaki bir konser projesi için davet aldı. İngiltere'de Madonna, Tom Jones, Emeli Sande, Take That grubu ve daha bir çok müzisyenlerle çalışan prodüktörlük yapan Nikcy Brown, şarkıcı Haluk Levent konsere gönderdiği bir video ile davet etti.
Nikcy Brown'dan davet geldi Haluk Levent, Orta Doğu çocukları için organize edilen dünya çapındaki bir konser projesi için davet aldı. İngiltere'de Madonna, Tom Jones, Emeli Sande, Take That grubu ve daha bir çok müzisyenlerle çalışan prodüktörlük yapan Nikcy Brown, şarkıcı Haluk Levent konsere gönderdiği bir video ile davet etti.
"Lütfen benimle muhatap olmayın"

                                    
                                    
                                    Haluk Levent, sosyal medya hesabından Brown'un gönderdiği videoyu paylaşarak "Madonna, Tom Jones, Emeli Sande, Take That grubu ve daha bir cok muzisyenle calisan, Londra’da prodüktörlük yapan Nicky Brown beni Londra’ya davet etti. Orta Doğu çocukları ile ilgili büyük bir konser projesi var. Dünyaya açılıyorum. Lütfen benimle muhatap olmayın" ifadeleriyle takipçilerine duyurdu. Levent'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.
"Lütfen benimle muhatap olmayın" Haluk Levent, sosyal medya hesabından Brown'un gönderdiği videoyu paylaşarak "Madonna, Tom Jones, Emeli Sande, Take That grubu ve daha bir cok muzisyenle calisan, Londra’da prodüktörlük yapan Nicky Brown beni Londra’ya davet etti. Orta Doğu çocukları ile ilgili büyük bir konser projesi var. Dünyaya açılıyorum. Lütfen benimle muhatap olmayın" ifadeleriyle takipçilerine duyurdu. Levent'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Ailesinden izin alıp konserine götürdü

                                    
                                    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Talas'ta konser veren Haluk Levent, konser öncesi bir hayranının talebini yerine getirdi. Sosyal medya üzerinden ailesinin konsere gitmesine izin vermediğini söyleyen bir hayranının evine giderek ailesinden izin alıp konserine götürdü.
Ailesinden izin alıp konserine götürdü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Talas'ta konser veren Haluk Levent, konser öncesi bir hayranının talebini yerine getirdi. Sosyal medya üzerinden ailesinin konsere gitmesine izin vermediğini söyleyen bir hayranının evine giderek ailesinden izin alıp konserine götürdü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >