Hangimizin babası böyle değildi ki! Ekranın en sevilen baba ve kızları

​Hangimizin babası böyle değildi ki! Ekranın en sevilen baba ve kızları
​Hangimizin babası böyle değildi ki! Ekranın en sevilen baba ve kızları

"Ah babacım! Beni anlasaydın; üzülüp,kızmazdın ve kendini yormazdın. Ben en güzel çağımı yaşarken, benimle birlikte yol alırdın..."

Kimimizin babası oldukça agresif, kimimizin ki mülayim ama ne olursa olsun hepsi canımız ve içimiz...

Dünden bugüne ekranda izlediğimiz sayısız baba - kız rollerinden bazılarını öyle benimsedik ki, babaları kendi babamız bildik ve öyle sahiplendik.

Şarkı sözlerini ezberlediğimiz, izlerken kendimizden bir şeyler bulduğumuz baba - kız rollerini sizler için derledik.

1. Sedat - Ece / Eyvah Babam - Eyvah Kızım Büyüdü
1. Sedat - Ece / Eyvah Babam - Eyvah Kızım Büyüdü
2. Fiko - Zeynep / Süper Baba

                                    Şarkısı halen daha ağlatan, Şevket Altuğ'u herkesin babası yapan 4 sezonluk unutulmaz bir masaldı Süper Baba. Fiko ve Zeynep'i unutmak ise na mümkün.
2. Fiko - Zeynep / Süper Baba Şarkısı halen daha ağlatan, Şevket Altuğ'u herkesin babası yapan 4 sezonluk unutulmaz bir masaldı Süper Baba. Fiko ve Zeynep'i unutmak ise na mümkün.
3. Ali Rıza Bey - Fikret / Yaprak Dökümü

                                    Yaprak Dökümü'nün bitmez entrikaları ne kadar yorsa da, Ali Rıza Bey ve Fikret'in o herkesi izledikçe hüzünlendiren içten baba - kız ilişkileri o kadar keyif verdi.
3. Ali Rıza Bey - Fikret / Yaprak Dökümü Yaprak Dökümü'nün bitmez entrikaları ne kadar yorsa da, Ali Rıza Bey ve Fikret'in o herkesi izledikçe hüzünlendiren içten baba - kız ilişkileri o kadar keyif verdi.
4. Cihan - Hazal & Cansu / Paramparça

                                    15 yıl boyunca bir başkasının kızını büyüten bir babanın, yıllar sonra kavuştuğu öz kızı ile yanında büyüyen kızı arasında yaşadıklarını izlediğimiz bu dizi de Cansu haklı, Hazal haklı gibi taraf tuttuğumuz gerçeği unutmak mümkün mü?
4. Cihan - Hazal & Cansu / Paramparça 15 yıl boyunca bir başkasının kızını büyüten bir babanın, yıllar sonra kavuştuğu öz kızı ile yanında büyüyen kızı arasında yaşadıklarını izlediğimiz bu dizi de Cansu haklı, Hazal haklı gibi taraf tuttuğumuz gerçeği unutmak mümkün mü?
5. Nusret Baba - Kızları / Ekmek Teknesi

                                    Tüm mahallenin babası olan fırıncı Nusret, evinde nasıl bir babadır? 5 kızı ve eşi ile tatlı mücadelesini izlediğimiz Nusret Baba karakterinin her kızı farklı bir baba - kız hikayesinin temsili demekti şüphesiz.
5. Nusret Baba - Kızları / Ekmek Teknesi Tüm mahallenin babası olan fırıncı Nusret, evinde nasıl bir babadır? 5 kızı ve eşi ile tatlı mücadelesini izlediğimiz Nusret Baba karakterinin her kızı farklı bir baba - kız hikayesinin temsili demekti şüphesiz.
6. Adnan Bey - Nihal / Aşk-ı Memnu

                                    Dillerimize taklım kelimesini pelesenk eden bir baba kız ilişkisi ile bir yerde acı da çeksen, mutlu da olsan arkanda her zaman baban olsun düşüncesini öğrenmiş olduk. Birlikte iyileşeceğiz Nihal sözüyle gelen acılara veda sahnesini unutmak ne mümkün.
6. Adnan Bey - Nihal / Aşk-ı Memnu Dillerimize taklım kelimesini pelesenk eden bir baba kız ilişkisi ile bir yerde acı da çeksen, mutlu da olsan arkanda her zaman baban olsun düşüncesini öğrenmiş olduk. Birlikte iyileşeceğiz Nihal sözüyle gelen acılara veda sahnesini unutmak ne mümkün.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >