'Haydi Çocuklar Namaza' yarışmasına 41 bin başvuru

Fotoğraf: @cocuklarcamiye (Instagram)
Fotoğraf: @cocuklarcamiye (Instagram)

Ramazan ayının güzelliğini evlerinde keşfetmek isteyen çocuklar, Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin yeni yarışmasına büyük ilgi gösterdi. Yarışmaya 41 bin başvuru oldu.

Çocuklara namaz alışkanlığı kazandırmak amacıyla daha önce de başarılı etkinliklere imza atan Server Gençlik, “Haydi Çocuklar Namaza Ramazan Özel” yarışmasını duyurdu. Koronavirüs (Covid-19) önlemleri çerçevesinde evlerinde kalan 41 bin çocuk, yarışmaya kaydoldu. Ramazan sonuna kadar devam edecek yarışmanın katılımcıları, namaz vaktinde tek başına veya ebeveynleriyle birlikte evde cemaatle namaz kılarak puan kazanmaya başladı.

120 kişiye çekilişle akıl oyunları

Hem Ramazan ayının güzelliğini keşfetmek, hem de bol bol ödül kazanmak isteyen herkesin katılabileceği yarışma 16-30 Ramazan 1441 (9-23 Mayıs 2020) tarihlerini kapsıyor.

Sloganı “Namazını evde kıl, puanları topla, ödülünü al!” olarak belirlenen bu yıla özel yarışmaya katılan çocuklar, evlerinde namaz kılarak puan kazanıyor. Ailelerin kendi çocuklarına da hediyeler verebileceği yarışma sonucunda, çekilişe katılma hakkı kazanan 6-13 yaş arası 120 çocuğa akıl oyunları hediye edilecek. Hediye kazanan kişiler www.haydicocuklarcamiye.com ile sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >