Henüz kente girmeden kendisine hayran bırakacak Avrupa'nın en yüksek istasyonu

Tren
Tren

İsviçre’nin Jungfraujoch geçidinde bulunan Avrupa'nın en yüksek açık hava demiryolu...

İsviçre'de bulunan Avrupa'nın en yüksek tren istasyonu ''Jungfraujoch'', 3454 metre yükseklikte olup Ağustos 1912 yılında yapılmıştır. 7 km uzunluğunda bir de tünele sahip olan bu mühendislik harikası demiryolunun yapımı, 20. Yüzyıl'ın başlarında tamamlanmıştır.

Avrupa'nın en yüksek tren istasyonu...

                                    Tren yolculuğunu harika bir deneyime taşıyan bu rota, Avrupa'nın en yüksek tren istasyonu...
Avrupa'nın en yüksek tren istasyonu... Tren yolculuğunu harika bir deneyime taşıyan bu rota, Avrupa'nın en yüksek tren istasyonu...
Muhteşem bir manzara izleme fırsatı sunuyor

                                    1912 yılının Ağustos ayında İsviçre’nin Jungfraujoch geçitinde inşa edilen Avrupa’nın en yüksek istasyonu, ziyaretçilerine muhteşem bir manzara izleme fırsatı sunuyor.
Muhteşem bir manzara izleme fırsatı sunuyor 1912 yılının Ağustos ayında İsviçre’nin Jungfraujoch geçitinde inşa edilen Avrupa’nın en yüksek istasyonu, ziyaretçilerine muhteşem bir manzara izleme fırsatı sunuyor.
Ulaşım virajlı yollarla sağlanıyor

                                    Avrupa’nın en yüksek yer ölçümüne sahip ülkesi İsviçre'de, dağların sık ve yüksek olmasından kaynaklı ulaşım virajlı yollarla sağlanıyor.
Ulaşım virajlı yollarla sağlanıyor Avrupa’nın en yüksek yer ölçümüne sahip ülkesi İsviçre'de, dağların sık ve yüksek olmasından kaynaklı ulaşım virajlı yollarla sağlanıyor.
Turistik geziler düzenleniyor 

                                    20. yüzyılın başlarında tamamlanan 7 km. uzunluğundaki tünelde, ulaşım Jungfraujoch dağı üzerinden sağlanmaktadır. Güzergah boyunca yerleşim yeri olmadığından, genellikle belirli saat aralıklarıyla turistik geziler düzenleniyor.
Turistik geziler düzenleniyor 20. yüzyılın başlarında tamamlanan 7 km. uzunluğundaki tünelde, ulaşım Jungfraujoch dağı üzerinden sağlanmaktadır. Güzergah boyunca yerleşim yeri olmadığından, genellikle belirli saat aralıklarıyla turistik geziler düzenleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >