Genç oyuncuyu öyle birine benzettiler ki...

Ceyda
Ceyda

Genç oyuncu Ceyda Ateş'in Amerikalı oyuncuya benzediği konusu, sosyal medya gündemini sarstı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Genç oyuncu Ceyda Ateş ve Amerikalı oyuncu Dylan Sprouse benzerliği, son günlerin en popüler konuları arasında yer alıyor.

Siz benzerlikleri konusunda ne düşünüyorsunuz?

                                    Sosyal medyayı sallayan bu benzerlik konusunda, siz ne düşünüyorsunuz?
Siz benzerlikleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Sosyal medyayı sallayan bu benzerlik konusunda, siz ne düşünüyorsunuz?
Dylan Sprouse kimdir? 

                                    4 Ağustos 1992'de İtalya'da doğan Sprouse'un,  hem Amerikan hem İtalyan vatandaşlığı bulunuyor. Genç oyuncu, ikizi Cole ile beraber “Sprouse Brothers” lakabını almışlardır. Dylan, Cole’den sadece 15 dakika daha büyüktür. Oyunculukta ikizi olan Cole ile birlikte sergilediği performanslarla tanınan Dylan Sprouse, oyunculuk anlamında ilk deneyimini 6 aylıkken bebek bezi ve tuvalet kağıdı reklamlarında oynayarak yaşamıştır. Yine Cole ile beraber 1999 yılında Adam Sandler’ın başrol oynadığı “Big Daddy (Süper Baba)” ismindeki filmdeki performansıyla dikkat çeken Dylan Sprouse, 2005 yılında çekilmeye başlayan Disney Channel yapımı komedi serisi olan “Zack & Cody’nin Lüks Yaşamı” ismindeki dizide canlandırdığı “Zack Martin” karakteri ile bilinmektedir.
Dylan Sprouse kimdir? 4 Ağustos 1992'de İtalya'da doğan Sprouse'un, hem Amerikan hem İtalyan vatandaşlığı bulunuyor. Genç oyuncu, ikizi Cole ile beraber “Sprouse Brothers” lakabını almışlardır. Dylan, Cole’den sadece 15 dakika daha büyüktür. Oyunculukta ikizi olan Cole ile birlikte sergilediği performanslarla tanınan Dylan Sprouse, oyunculuk anlamında ilk deneyimini 6 aylıkken bebek bezi ve tuvalet kağıdı reklamlarında oynayarak yaşamıştır. Yine Cole ile beraber 1999 yılında Adam Sandler’ın başrol oynadığı “Big Daddy (Süper Baba)” ismindeki filmdeki performansıyla dikkat çeken Dylan Sprouse, 2005 yılında çekilmeye başlayan Disney Channel yapımı komedi serisi olan “Zack & Cody’nin Lüks Yaşamı” ismindeki dizide canlandırdığı “Zack Martin” karakteri ile bilinmektedir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >