Hız kadranı 170 km'de takılı kalmış: Aksarayda'ki kazada 7 kişi hayatını kaybetti

Aksaray'da yaşanan kazanın görüntüleri
Aksaray'da yaşanan kazanın görüntüleri

Aksaray'da yaşanan kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Aracı kullanan Nuri Bal'ın alkollü olduğu tespit edilirken araç hız kadranının 170 kilometrede takılı kaldığı belirlendi.

Aksaray'da Nuri Bal'ın kullanmış olduğu araç karşı yönden gelen İbrahim Ergün'ün kullandığı araç ile çarpıştı. Kaza yeni yılın il dakikalarında Yeşilova beldesinde gerçekleşti. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine gelen ekipler araçtaki cansız bedenleri çıkarttı. Yapılan incelemeler sonrasında cansız bedenler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şerit ihlali yapmış

Yapılan çalışmalar ve incelemeler sonucunda Nuri Bal'ın 2,43 promil alkollü olduğu belirtildi. Araç sürücüsü Nuri Bal'ın kontrolden çıkan aracı karşı şeridi ihlal ettiği anlaşıldı. Otomobile ait hız kadranın 170 kilometrede takılı olduğu tespit edildi.

Bahçeleri için aldıkları briketler mezarları için kullanıldı

Pazarcılık yapan İbrahim Ergün ve eşi Semiha Ergün'ün kaza gecesi kızlarını ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Bir süre önce bahçeleri için almış oldukları briketler, mezarları için kullanıldığı öğrenildi.

Nuri Bal'ın cenazesi, Yeşilova beldesinde toprağa verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >