Hollanda köpeklerinin saldırdığı Türk bakın kim çıktı!

 Halil İbrahim Kurt
Halil İbrahim Kurt

Faşist Hollanda polisinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek için toplanan vatandaşları dağıtmakta kullandığı polis köpeğinin ısırdığı Hüseyin Kurt bakın kim çıktı.

Hollanda'da, Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu önünde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek vermek için toplanan Türk vatandaşları arasında bulunan emekli Hollanda askeri Hüseyin Kurt, polisin müdahalesi sırasında başından ağır darbe aldı.
Emekli Hollanda askeri
Bakan Kaya'ya destek gösteri sırasında polis köpeği tarafından baldırından ısırılan Hüseyin Kurt'un ağabeyi, emekli bir Hollanda askeri.
Emekli Hollanda askeri Bakan Kaya'ya destek gösteri sırasında polis köpeği tarafından baldırından ısırılan Hüseyin Kurt'un ağabeyi, emekli bir Hollanda askeri.
Türkiye'de de görev yaptı

                                    Halil İbrahim Kurt'un, Irak'a yönelik harekatta Türkiye'nin hava savunmasına katkı sağlamak amacıyla 2003 yılında NATO tarafından gönderilen, Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığında konuşlandırılan Patriot Hava Savunma Sistemi'nde görev yapan Hollandalı personel arasında yer aldığı da belirtildi.
Türkiye'de de görev yaptı Halil İbrahim Kurt'un, Irak'a yönelik harekatta Türkiye'nin hava savunmasına katkı sağlamak amacıyla 2003 yılında NATO tarafından gönderilen, Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığında konuşlandırılan Patriot Hava Savunma Sistemi'nde görev yapan Hollandalı personel arasında yer aldığı da belirtildi.
"Polis bir anda saldırdı"

                                    Olayı güçlükle anlatan Halil İbrahim Kurt, Konsolosluğun önüne vardıklarında Hollanda polisinin her tarafı kapattığını ve ne olduğunu anlamadan polisin bir anda saldırdığını söyledi.
"Polis bir anda saldırdı" Olayı güçlükle anlatan Halil İbrahim Kurt, Konsolosluğun önüne vardıklarında Hollanda polisinin her tarafı kapattığını ve ne olduğunu anlamadan polisin bir anda saldırdığını söyledi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >