HTC 11'in detayları belli oldu: Müthiş bir telefon geliyor

htc11
htc11

Yeni nesil Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinin kullanılacağı HTC 11'in ayrıntıları belli oldu.

Android cephesindeki varlığını artırmak isteyen HTC, yeni nesil akıllı telefonlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Hatta birkaç ay önce HTC 11 ile ilgili ilk bilgiler açığa çıkmış ve telefonun bazı detayları belli olmuştu. Son olarak, bahar aylarında gerçekleştirilecek özel bir organizasyonla tanıtılması beklenen HTC 11'in birçok farklı teknik detayı ortaya çıktı.
HTC 11 bomba gibi geliyor: Çerçevesiz ekran, çift kamera ve daha fazlası
Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisiyle gelecek olan yeni akıllı telefonda 6 GB RAM bulunacak. Ayrıca muhtemelen 5.5 inç'lik bu büyük ekranda 2560 x 1556 piksel çözünürlük sunulacak. Ekranla ilgili bilinen en önemli detaylardan biri de elbette kavisli yapıya yer verilecek olması. Özellikle yeni nesil akıllı telefonların birçoğunda olduğu gibi HTC 11 de kavisli bir ekranda kullanıcıların karşısına çıkacak.
Depolama tarafında ise 128 GB'lık tek bir seçeneğin olması bekleniyor. Ayrıca microSD kart desteğinin sunulup sunulmayacağı belli değil. Android 7.12 işletim sistemine ek olarak arayüz konusunda da HTC'nin özel Sense 9.0 çözümünü beraberinde getirecek olan telefon üst sınıfta iddiasını ortaya koyacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >