Hülya'dan Gupse'ye ağızları açık bırakan soru!

Hülya Güpse
Hülya Güpse

Hülya Avşar, programına katılan Gupse Özay'a açık açık sordu!

Hülya Avşar programına konuk ettiği Gupse Özay'a öyle bir soru sordu ki, Özay şoke oldu.

Ekran başındakiler şoke oldu!
Hülya Avşar konuk ettiği Gupse Özay'a sorduğu sorularla, ünlü oyuncuyu terletti. Avşar kızı, Barış hayranlarının en çok merak ettiği soruyu açık açık sorunca ekran başındakiler şoke oldu.
Ekran başındakiler şoke oldu! Hülya Avşar konuk ettiği Gupse Özay'a sorduğu sorularla, ünlü oyuncuyu terletti. Avşar kızı, Barış hayranlarının en çok merak ettiği soruyu açık açık sorunca ekran başındakiler şoke oldu.
"Bu çocuk sana niye bakıyor?" 
Avşar kızı, konuk ettiği Gupse'ye Barış'ın fotoğrafını göstererek açıkça "Bu çocuk sana niye bakıyor?" diye sordu.
"Bu çocuk sana niye bakıyor?" Avşar kızı, konuk ettiği Gupse'ye Barış'ın fotoğrafını göstererek açıkça "Bu çocuk sana niye bakıyor?" diye sordu.
Sırrını sordu!
Avşar kızı, aşklarıyla sık sık gündem olan Gupse Özay Barış Arduç çiftinin ilişkilerinin sırrını Özay'a açık açık sordu.
Sırrını sordu! Avşar kızı, aşklarıyla sık sık gündem olan Gupse Özay Barış Arduç çiftinin ilişkilerinin sırrını Özay'a açık açık sordu.
"Ben onu kıskanmıyorum"
Gupse Özay, Barış Arduç'un kendisini tercih etmesiyle alakalı olarak "Genelde yakışıklı erkekler çok kıskanılır. Ben onu kıskanmıyorum. Kendime güveniyorum. Sanırım onu çeken de o" açıklamasında bulundu.
"Ben onu kıskanmıyorum" Gupse Özay, Barış Arduç'un kendisini tercih etmesiyle alakalı olarak "Genelde yakışıklı erkekler çok kıskanılır. Ben onu kıskanmıyorum. Kendime güveniyorum. Sanırım onu çeken de o" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >