İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama

İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama

Başakşehir'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde patlama oldu. Patlamada bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada bir kişi ölürken 4 kişi de yaralandı. Ekiplerin olay yerinde çalışması devam ediyor.

İstanbul Valiliği'nden açıklama

Açıklamada "Bugün saat 10.00 sıralarında Başakşehir İlçemiz İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Esenler Sanayi Sitesi 1. Blokta araç tamir-bakımı yapılan bir işyerinde patlama meydana gelmiştir. Olay yerine ivedilikle itfaiye, güvenlik, sağlık ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Alınan ilk bilgilere göre, olayda maalesef 1 işyeri çalışanı hayatını kaybetmiş, 3 işçi yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerimizce Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup, ekiplerimizin olay yerindeki çalışmaları devam etmektedir. Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Konuya ilişkin tahkikat başlatılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >